Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Πρώτα βήματα για τη νέα ανοικτή, δημοκρατική, προοδευτική δημοτική παράταξη στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Μια νέα ανοικτή, δημοκρατική, προοδευτική δημοτική παράταξη, που φιλοδοξεί να εκφράσει όλους τους πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ανεξάρτητα από την κομματική ή ιδεολογική τους τοποθέτηση, προέκυψε από την πρωτοβουλία των πολιτών που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη  3 Ιουλίου.

Στην πρώτη αυτή σύσκεψη, τα ιδρυτικά μέλη εξέλεξαν προσωρινή επιτροπή, με σκοπό την προετοιμασία του Ιδρυτικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί αρχές Φθινοπώρου του 2018 και από τις διεργασίες του οποίου θα προκύψουν η ονομασία, ο επικεφαλής, τα όργανα και ο τρόπος λειτουργίας της νέας παράταξης.

Οι προτάσεις της ΡΙ.ΚΙ.Π. Β-Β-Β για το Τεχνικό Πρόγραμμα & τον Προϋπολογισμό 2019 του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΡΙ.ΚΙ.Π. Β-Β-Β) και φέτος κατέθεσε τις προτάσεις της για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού
του έτους 2019 του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, τόσο σε επίπεδο Δημοτικών Κοινοτήτων όσο και σε επίπεδο Δήμου συνολικά.

Αναλυτικότερα οι προτάσεις της Ρι.Κι.Π. έχουν ως εξής:

Το δραματικό θρίλερ «Κάιρο εμπιστευτικό» προβάλλει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 17 Ιουλίου


Με το σουηδοδανέζικο δραματικό θρίλερ «Κάιρο εμπιστευτικό - The Nile  Hilton incident» του Ταρίκ Σαλέχ συνεχίζει τις προβολές του Ιουλίου ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 9.00μμ.

Η είσοδος, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του «Καλλίπολις», είναι ελεύθερη και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.