Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Αναταράξεις στην Ηλιούπολη για τους λόγους παραίτησης του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Η παραίτηση του αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη και η αποχώρησή του από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» του κ. Βαλασόπουλου, αποτελούν ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα για την παράταξη του δημάρχου και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι λόγοι όμως που επικαλείται ο κ. Χατζηδάκης ως αιτίες της παραίτησής του συνιστούν σοβαρότατο πολιτικό και ηθικό ζήτημα καθώς σχετίζονται άμεσα με τον τρόπο διοίκησης της πόλης από τη δημοτική αρχή Βαλασόπουλου.

«Έβγαζε αίμα από τη μύτη»: Πώς ξεψύχησε η 29χρονη Γαλλίδα μέσα στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλλιθέας

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της 29χρονης Γαλλίδας, που ξεψύχησε μέσα στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου της Καλλιθέας φωτίζουν όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μαρτυρίες, φέρεται η άτυχη γυναίκα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης κάποιας άσκησης στην πισίνα να άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη και στη συνέχεια να έχασε τις αισθήσεις της.

Συνελήφθη σπείρα ανήλικων διαρρηκτών που «ρήμαζε» Καλλιθέα, Δάφνη και Νέα Σμύρνη

Στην εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, κυρίως στις περιοχές της Καλλιθέας, της Δάφνης και της Νέας Σμύρνης, προχώρησε η αστυνομία.

Από τα οκτώ μέλη της σπείρας, που συνελήφθησαν στην Καλλιθέα και την Κυψέλη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τ.Α. Καλλιθέας, οι έξι είναι ανήλικοι.

Παλαιό Φάληρο: Εκδήλωση της Ρ.Α.Κ. με Χαρίτση & Ραγκούση στο Δημαρχείο, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 7.30μμ

Η απλή αναλογική θα φέρει μια καινούρια πραγματικότητα στην Αυτοδιοίκηση. Η επικείμενη εφαρμογή της θα διευκολύνει την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, την ενδυνάμωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης και την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών του θεσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, με κριτήριο την πραγματική αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε την πόλη και τις ζωές μας, απαιτείται η όσο το δυνατόν
ευρύτερη συσπείρωση και συνεννόηση προοδευτικών & δημοκρατικών δυνάμεων.

Τι είναι η Νέα Δεξιά



H πρόθεση του Ματέο Σαλβίνι να κλείνει νωρίς τα εστιατόρια των μεταναστών θυμίζει πάρα πολύ τα μέτρα που είχαν πάρει οι ναζί με στόχο να στραγγαλίσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των Εβραίων.

Ωστόσο ο Σαλβίνι δεν είναι τυπικός φασίστας ούτε εκπέμπει την αλαζονεία του Μουσολίνι, που φαντασιωνόταν ότι είναι Ρωμαίος αυτοκράτορας.
Διατηρεί το προφίλ του μοντέρνου πολιτικού της μεσαίας τάξης, που μιλάει “έξω από τα δόντια”.