Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Έκθεση Βιβλίου - Εκδήλωση Μνήμης & Τιμής στον Χρήστο Βλάχο στο «Καλλίπολις», τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ



Ο Χρήστος Βλάχος, ένας δραστήριος ενεργός πολίτης έφυγε από τη ζωή τον Μάϊο του 2016 και ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», σε συνεργασία με την οικογένειά του, τιμά τη μνήμη του με Έκθεση Βιβλίου.

Στα πλαίσια της Έκθεσης, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ, στον Χώρο «Καλλίπολις» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητές τον Χρήστο Κορτζίδη, πρώην δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, τον Δημήτρη Βάσσιο & συνεργάτη του Χρήστου Βλάχου από τον Σύλλογο για τα παιδιά με καρκίνο «Πίστη» και θα προβληθεί υλικό από την πλούσια δράση του.

Η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη προβάλλεται στον Χώρο «Καλλίπολις», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ



Την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία» προβάλλει η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ενημερωτική εκδήλωση Δημοτικών Κινήσεων για το Σχέδιο Ολκοκληρωμένης Ανάπτυξης του Ελληνικού


Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης