Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Καταπίνοντας πίτσες κόκκινες"Λάτσης, τρόικα, ΣΥΡΙΖΑ και πίτσες μπλε"... οι πιασιάρικοι τίτλοι είναι το άλφα και τα οργασμικά τελειώματα είναι το ωμέγα ενός κειμένου που μπορεί να λέει πολλά έως τίποτα.

Αλλά όταν έχεις φάει στη μάπα εκατοντάδες ξύλινες αναλύσεις ξύλινων αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής ή του Πολιτικού
Γραφείου, ο λαϊκισμός καταπίνεται αμάσητος...

Κι έτσι η ζωή κυλάει τεμπέλικα κι αγέρωχα, ο σταλινισμός κάθεται στο λαρύγγι μας μέχρι σήμερα κι εμείς ελπίζουμε ότι -έστω και με το ζόρι- θα τον καταπιούμε...

Και μετά ξανά αναλύσεις και διχογνωμίες αν είναι σοσιαλφασισμός ή γνήσιος κομμουνισμός ή γνήσιο τέκνο της λαϊκής οργής, αυτό που δεν καταπίνεται...

Συρφετός κομματικοποιημένων και ιδρυματοποιημένων κοπριτών

Στις 15 του Ιούνη, μνημονιολάγνοι και ευρωλιγούρια, κάνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα την αλλαγή της διαχείρισης των μνημονίων από άτομα που πιστεύουν σε αυτό και όχι τους ντεμέκ Συριζαίους που όλο κλαίνε όσο υπογράφουν τα πάντα.

Ακομμάτιστοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, της Δράσης κ της Δημιουργίας Ξανά, ζητάνε επιτέλους λίγη σοβαρότητα από την ελληνική κυβέρνηση στην εφαρμογή των μνημονικών απαιτήσεων της τρόικας και αφού δεν μπορούν να γίνουν Καρανίκες στην θέση του Καρανίκα, ζητάνε κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να λάβουν κ αυτοί ένα μερτικό από το ξεπούλημα της χώρας.

Κυνική ομολογία διαπλοκής

Τον Νοέμβριο του 2015 ο "Βηματοδότης" το "αποκάλυπτε", ο Αυγενάκης το υιοθετούσε καταθέτοντας ερώτηση και στη συνέχεια τα "Νέα" "δημοσιοποιούσαν"
ότι ο Σπίρτζης και ο Παππάς ήταν αυτοί που είχαν στήσει "γραφείο ρουσφετιών" βγάζοντας 50.000 ευρώ τον μήνα!

Αρχές Δεκεμβρίου έπαιρναν πίσω το δημοσίευμα, αφού πρώτα η "αποκάλυψη" είχε κάνει τον γύρο των συστημικών μίντια.

Τον Ιούλιο πέρσι ο Αυγενάκης "φωτογράφιζε" τη Νάντια Βαλαβάνη και στη συνέχεια το "Πρώτο Θέμα" αναλάμβανε να δημοσιεύσει τις "αποκαλύψεις" για τις αναλήψεις της μητέρας της τότε υπουργού.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας για την Υγεία & την Πρόνοια, την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7.30μμ


Στη δημοσιότητα τα σημεία της διαπραγμάτευσης που πρότεινε στην κυβέρνηση η Ομάδα Έργου για το Ελληνικό

Η Ομάδα Έργου για το Ελληνικό κατέθεσε στην κυβέρνηση τα πιο κάτω κύρια σημεία για τη διαπραγμάτευση με τους επενδυτές και τους θεσμούς.

Αποτελούν τη συμπύκνωση των προτάσεων με τίτλο «Παρατηρήσεις και Εναλλακτικές Προτάσεις για το Επενδυτικό Σχέδιο του Ελληνικού» οι οποίες βρίσκονται στα χέρια των αρμόδιων υπουργών από 31/3/2016.

Τα βασικά σημεία για το έργο του Ελληνικού

Οι προτάσεις αναθεώρησης της σύμβασης για το Ελληνικό ως προς το χωρικό/προγραμματικό σκέλος ορίζονται από το τρίπτυχο:

ΜΜΕ - Διαφθορά & Διαπλοκή: εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης, την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7.00μμ