Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα, της Μαρίας Ανδρούτσου, Δημάρχου Αγίου Δημητρίου

Το ζήτημα των πολιτικών προσφύγων, αλλά και των οικονομικών μεταναστών είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά ζητήματα, με ευρύτερες οικονομικές και πολιτικές
διαστάσεις, που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ένα πρόβλημα, που ουσιαστικά το επωμίζονται κυρίως οι τοπικές κοινωνίες, οι απλοί άνθρωποι στις καθημερινές τους δραστηριότητες και λειτουργίες.

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης: "Οι Στρίγγλες", απόψε, Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 21.00 & 23.00 στο "Μελίνα Μερκούρη"

Απόψε σε δύο προβολές, στις 21.00 & 23.00, η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης προβάλλει την ταινία του Άγγελου Κοβότσου "Στρίγγλες - StringLess" στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Μελίνα Μερκούρη", Λεωφόρος Ειρήνης 50, Πλ. Εθνικής Αντίστασης, Ηλιούπολη.
 
Στην προβολή θα παρευρίσκονται ο Άγγελος Κοβότσος (σκηνοθέτης της ταινίας) και ο συνθέτης Βαγγέλης Φάμπας (παραγωγός της ταινίας).

Καλλιθέα: "Summer Wine Blues" στην Πλατεία Κύπρου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9.00μμ



Νέα Σμύρνη: Κατάμεστο το "Αρτάκης" στις επιδείξεις της ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου (video)

του Ανδρέα Λεκάκη
 
Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο "Αρτάκης" πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου οι επιδείξεις του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου, οι οποίες
σηματοδότησαν και τη λήξη της φετινής χρονιάς.

Η κάμερα του Nstv βρέθηκε στη μεγάλη αυτή γιορτή και μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, τους προπονητές αλλά και με τους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες, που έβαλαν τα δυνατά τους για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.