Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Προς τη δημοτική αρχή Κωνσταντάτου: Στείλτε οδοκαθαριστές, αλλιώς ελάτε να σας φωτογραφίσουμε στο ντεκόρ της Χαλδείας!

Οδός Χαλδείας, 29/07/2016

Άγιος Δημήτριος: "Φθινοπωρινές Γιορτές στην Πόλη 2016", από 4 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου

Για μια ακόμη χρονιά, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγ. Δημητρίου διοργανώνει τις "Φθινοπωρινές Γιορτές στην Πόλη", που φέτος θα διαρκέσουν από 4 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2016 με ένα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κινηματογραφικές προβολές.

Σε όλες τις εκδηλώσεις των "Φθινοπωρινών Γιορτών στην Πόλη", η είσοδος είναι ελεύθερη.


Για όλες τις θεατρικές παραστάσεις που φέρουν το διακριτικό “ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ”, μπορείτε να προμηθεύεστε αριθμημένες προσκλήσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου (Δυρραχίου 11), προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τουλάχιστον 3 τεμάχια (συσκευασίες) για την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών συμπολιτών μας.

Διαδικασία εγγραφής των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ

Η διαδικασία εγγραφής των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ έχει ως εξής:

Ο τρόπος τοποθέτησης
των δικαιούχων στις δομές θα γίνεται με την προσκόμιση VOUCHER.

Στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης όλης της διαδικασίας και αποσκοπώντας στην ομαλή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, κατόπιν υπόδειξης της ΕΕΤΑΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου (ΟΠΚΑΠ) Αγ. Δημητρίου, αποφάσισε να εφαρμοστούν συγκεκριμένα κριτήρια για την εγγραφή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ.

Συνιδιοκτήτες του στο mega «κάρφωσε» ο Φώτης Μπόμπολας: «Για την κατάσταση στο κανάλι, φταίνε οι μέτοχοί του»

του Προκόπη Αγγελόπουλου

Συνιδιοκτήτες του στο mega «κάρφωσε» ο Φώτης Μπόμπολας, κατά τη μαραθώνια κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής την Τρίτη για τα τραπεζικά δάνεια σε ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα.

Μίλησε για επιχειρηματίες που έχουν συμφέροντα και σε άλλα κανάλια και δεν θέλουν να προχωρήσει το mega.

«Για την κατάσταση στην οποία έχει φθάσει το κανάλι, φταίνε οι μέτοχοί του» είπε ο Φώτης Μπόμπολας. Διαβεβαίωσε, πάντως, ότι οι εργαζόμενοι του καναλιού θα πληρωθούν.

Κύριε δήμαρχε, δεν ξέρω τι είναι για σας "ύβρις"...



Μεταμόρφωση πλέον αντί παράδοσης (τυχαίο;)
Κύριε δήμαρχε, δεν ξέρω τι είναι για σας "ύβρις"...

Κάθε μέρα γράφετε ότι σας βρίζουν αισχρά... χυδαία... Αλλά ποτέ δεν μας είπατε τι σας έγραψαν!

Αν για σας η κριτική είναι ύβρις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό...

Αν θέλετε λοιπόν, πείτε μας μια υβριστική λέξη που σας είπαν... να σας πούμε κι εμείς αυτές που γράφουν καθημερινά τα στελέχη σας.

Υ.Γ.: Είναι πολύ κουραστική αυτή η μίρλα!!!

*** * ***
Παρέμβαση του ιστολογίου μας

Παύλος Πολάκης: Οριστική και αμετάκλητη η απόφαση για απομάκρυνση των εργολάβων από τα νοσοκομεία (ηχητικό)

Η πολιτική απόφαση απομάκρυνσης των εργολάβων που δραστηριοποιούνται στους τομείς σίτισης, φύλαξης και καθαριότητας, από τα νοσοκομεία είναι οριστική και αμετάκλητη τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, μιλώντας Στο Κόκκινο και στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός εξήγησε το πώς οι υπηρεσίες σίτισης, φύλαξης και καθαριότητας πέρασαν σε εργολάβους αλλά και το πώς η δαπάνη για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες εκτινάχθηκε από το 2011 που ήταν 80 εκατομμύρια ευρώ σε 320 εκατομμύρια το 2015.

Παράλληλα εξήγησε ότι με τη απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να απομακρυνθούν οι εργολάβοι και οι εργαζόμενοι της καθαριότητας να συνάψουν ατομικές συμβάσεις με το νοσοκομείο θα έχει διπλό όφελος.

Νέα διάψευση - Ο Ελ. Τύπος αδειάζει την Παναγωταρέα για τη «λάσπη» κατά Σπίρτζη

Τελειωμό δεν έχουν οι διαψεύσεις δημοσιευμάτων «λάσπης» και η «αποκατάσταση της αλήθειας», από τις εφημερίδες της διαπλοκής και τα ΜΜΕ της ΝΔ.

Η Άννα Παναγιωταρέα, στις 17 Ιουλίου, έγραψε στον Ελεύθερο Τύπο άρθρο με τίτλο «Η Χώρα Πεθαίνει» όπου και ισχυριζόταν ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει χρήματα στο εξωτερικό.

Σήμερα η εφημερίδα αναγκάστηκε να διαψεύσει το δημοσίευμα, «αδειάζοντας» με εντυπωσιακό τρόπο τη… δημοσιογράφο του, αποκαθιστώντας την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Διαβάστε ολόκληρη τη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας: