Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Καφεδάκι της Παρέας στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου ΠΡΑΞΗ, την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 5.30μμ

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου "ΠΡΑΞΗ" καλεί την Κυριακή 2 Απριλίου, για το Καφεδάκι της Παρέας!

Οι εθελοντές ανοίγουν το χώρο του Δικτύου (Θουκυδίδου 75, Αγ. Δημήτριος) για κάθε φίλη/φίλο που θέλει να το επισκεφθεί και, όπως
τονίζουν "να τα πούμε από κοντά πίνοντας έναν καφέ ή αναψυκτικό και να θαυμάσουμε τις πασχαλινές δημιουργίες της καλλιτεχνικής ομάδας της ΠΡΑΞΗΣ".

Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως, στις 2, 3 & 4 ΑπριλίουΗ Ντόρα έδωσε σε Μ.Κ.Ο. 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την… κλιματική αλλαγή στην Καραϊβική! (έγγραφα)

Το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων επιστρέφει στο ελληνικό δημόσιο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ έχει ζητήσει την επιστροφή ακόμη 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, τα 2,5 εκατ. δολάρια είχαν χορηγηθεί το 2008, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής», στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Αντί για κλάψα μήπως να "εκμεταλλευτούμε" τον πόνο των άλλων;...

Η χθεσινή ήταν μια τραγική ημέρα για την ΕΕ. Κι αυτό γιατί η ενεργοποίηση από τη Μεγάλη Βρετανία τού άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας γυρίζει πίσω
την Ενωμένη Ευρώπη 70 χρόνια, όταν δεν υπήρχε παρά μόνο ως μεμονωμένα κράτη τα οποία είχαν μόλις βγει από έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Και το τραγικότερο είναι πως το διαζύγιο δεν πρόκειται να αποδειχθεί βελούδινο για προφανείς λόγους: πώς θα μπορεί να πείθει το Βερολίνο ότι μια Ευρώπη υπό την κηδεμονία του είναι η καλύτερη λύση για τους λαούς της στην περίπτωση που η Γηραιά Αλβιόνα αποχωρήσει από αυτή χωρίς σοβαρό τραυματισμό της;

Νέα Σμύρνη: "Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα", στον Σύλλογο Ιμβρίων, την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Η ταινία «Ο Έμπορος της Βενετίας» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 8.30μμ

H διαχρονική κωμωδία του Σαίξπηρ «Ο Έμπορος της Βενετίας - The Merchant of Venice» σκηνοθετημένη από τον Μάικλ Ράντφορντ, θα προβληθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα προβολής: 8.30μμ

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Από τις 6 Μαρτίου είναι εκεί... Θα έρθει κάποιος να κάνει εγκαίνια ή να φωνάξουμε εμείς τα κανάλια;;;


Έκανα παράπονα σε δημοτικό σύμβουλο για τα σκουπίδια - μπάζα - κλαδιά που δεν τα μαζεύουν για μήνες και μου απάντησε...

"Σίγουρα πιο σύντομα από τότε που τα μάζευε ο αγαπημένος σας Κορτζίδης και ο άλλος αγαπημένος
σας, ο Παπανικολάου".
Τι να του απαντήσω;;;