Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του παππού από τον εγγονό του - Βάλσαμο στον πόνο όλης της οικογένειαςΕίναι περίεργο, αλλά συμβαίνει... Για εμάς που γράφουμε ενίοτε πολλά και σχετικά εύκολα, είναι δύσκολο να γράψουμε δυο αράδες όταν φεύγει από τη ζωή ένα αγαπημένο μας πρόσωπο.

Σαν ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας περνάνε μπροστά μας όλες οι στιγμές που ζήσαμε (ή δεν ζήσαμε) μαζί και -όταν αυτές επιχειρούμε να τις βάλουμε σε μια σειρά- δεν βαραίνουν οι πιο αντιπροσωπευτικές, αλλά οι πιο "δύσκολες" κι έτσι κάνουμε ένα κουβάρι το χαρτί με τις σκέψεις μας και προτιμάμε να το πετάξουμε.

Το πρόγραμμα προβολών Κινηματογράφου του Ιανουαρίου 2018 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»
Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»
βρίσκεται στο Ελληνικό, οδός Καλλιπόλεως 33
(200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό)
και λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.

Θεατρική έξοδο για τη παράσταση «Από Σταθμό σε Σταθμό» οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης, το Σάββατο 3 ΦεβρουαρίουΟμαδική έξοδο για τη θεατρική παράσταση «Από Σταθμό σε Σταθμό» σε σκηνοθεσία Κυριακής Σπανού στο Ίδρυμα Κακογιάννη, Πειραιώς 206 Ταύρος,
διοργανώνει η Ο.Μ. Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 9.30μμ.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Τάμμυ Κοντογιώργου, τηλ. 6977362379, έως 17 Ιανουαρίου διότι η χωρητικότητα του θεάτρου είναι πολύ μικρή. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Την ταινία "Γραμμές" προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Η Εκδήλωση Τιμής στον κυρ Βαγγέλη Βάσσιο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού "Το Ζάλογγο" - video

Ο κυρ Βαγγέλης Βάσσιος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017 σε ηλικία 86 ετών, πλήρης ημερών, πλην όμως ξαφνικά μετά από νοσηλεία 24 ωρών.

Πέραν όλης της άλλης κοινωνικής δραστηριότητας, ήταν ο εμπνευστής, ιδρυτής και ψυχή και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού "Το Ζάλογγο".