Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Καλλιθέα: Βιωματικό εργαστήριο ενηλίκων βασισμένο σε ποιήματα του Κ. Καβάφη - 5, 8, 12 & 15 ΜαρτίουΕπίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Καλλιθέας


Αντιπροσωπεία του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Λάζαρο Λασκαρίδη και το στέλεχός της Νάσο Πρέντζα μετέβη στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας και συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΚ Σάββα Παπαδόπουλο και τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης κατά τη συνομιλία του μαζί τους επεσήμανε ότι για την παράταξή του τα θέματα της κοινωνικής πολιτικής είναι τα κυρίαρχα και σε αυτά πρέπει να επικεντρώνεται η διοίκηση του κάθε Δήμου κι όχι να επιδίδεται σε δημόσιες σχέσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα.

Ανασυγκροτήθηκε η ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ριζοσπαστικής δημοτικής κίνησης Μοσχάτου-Ταύρου «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή».

Τα μέλη της παράταξης συζήτησαν τον απολογισμό και το σχεδιασμό της κίνησης και προχώρησαν στην αναδιοργάνωσή της με στόχο τη συγκρότηση ενός μεγάλου, πλουραλιστικού φορέα για την αλλαγή της πολιτικής στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Άγιος Δημήτριος: Κάθε Τετάρτη, μαθήματα Pilates στο Δίκτυο Αλληλεγγύης "Η ΠΡΑΞΗ"