Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ντροπή! Τεντυμπόϋς της αριστερής αντιπολίτευσης κάνουν πλάκα με τον δήμαρχο των έργων & των διαπραγματεύσεων


Ανήκουστο!!! Τεντυμπόϋς, γνωστοί για τη σχέση τους με την αριστερή αντιπολίτευση στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, κάνουν πλάκα τρολάροντας τον δήμαρχο κάτω από δημοσίευμα που εκθειάζει τις μάχες του.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρεται σε συγκινητικές μάχες που δίνει ο κ. Κωνσταντάτος για να μείνει το 90% του πρώην αεροδρομίου στον Δήμο, να γίνει υπόγειο το καζίνο, να μην είναι γυάλινοι οι πύργοι της επένδυσης και να αποδοθεί ολόκληρη η παραλία στο καφετυροπιτάδικο "κόκομο".

Δεν είναι τυχαίο ότι τα αριστερά τρολ κάνουν την εμφάνισή τους την ίδια χρονική στιγμή που έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων της παράταξης του δημάρχου οι γνωστοί αναρχικοί της... αριστερής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεοεμφανισθέντος site που τις απέσπασε off the record από γνωστό και ιστορικό στέλεχος της αριστεράς -που για ευνόητους λόγους παραμένει ανώνυμο- ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος βρίσκεται στα ίχνη των δραστών και ήδη τους αγγίζει.

Σύμφωνα με το νέο site -το οποίο παρεμπιπτόντως προβάλλει μόνο τις απόψεις της δημοτική αρχής, γιατί μόνο αυτή του στέλνει μαίηλς- ο δήμαρχος θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά των τρολς με βάση το νόμο 4000 περί τεντυμποϊσμού με στόχο να καταδικαστούν να παρελάσουν την 25η Μαρτίου ακριβώς πίσω από τις παρατσολιαδικές ομάδες, οι οποίες θα τιμήσουν το Δήμο μας πρώτη φορά σε προεκλογική περίοδο.



Έτσι!... για να μάθουν πώς να υπηρετούν την πατρίδα και την ελληνικήν σημαίαν και όχι τους άθεους εθνομηδενιστάς, οίτινες μισούν την πατρίδα και ορέγονται τον διαμελισμό της (γι αυτό ζηλεύουν το τσεκούρι του Βορίδη), ονειρεύονται την κόκκινη ημισέληνο στη γαλανόλευκη, εκδίδουν την οικογένειά τους σε λαθρομετανάστες κατά προτίμηση και βιάζουν τις οικογένειες των πιστών της ορθοδοξίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Κωνσταντάτος θα παραστεί στη δίκη κατά των τρολ ως πολιτική αγωγή, διότι η δράση τους στρέφεται κατά του Δήμου και των ανταποδοτικών ωφελημάτων που αναμένεται να έχει από την επένδυση.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αν το ποσό που θα επιδικασθεί, θα δοθεί σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα -το οποίο μια χορηγία δίνει και δέκα εργολαβίες παίρνει με απ' ευθείας αναθέσεις- ή αν θα αποδοθεί στον μεγάλο χορηγό κ. Ρέστη για την ψυχική οδύνη που υφίσταται λόγω των επανειλημμένων καταδικών του για φοροδιαφυγή και άλλα εγκλήματα.

Τρέμετε, αριστεροί εθνομηδενισταί!... ήγγικεν η ώρα ίνα μετανοήσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου