Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου η Συνάντηση Γνωριμίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας με τον Σπύρο Τσακίρη στο «Καλλίπολις»

Ένα διαφορετικό Εργαστήριο Φωτογραφίας ετοιμάζει ο σπουδαίος έλληνας φωτογράφος - φωτορεπόρτερ Σπύρος Τσακίρης στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και θα γίνεται κάθε Πέμπτη με δύο ολιγομελή τμήματα, αρχαρίων & προχωρημένων.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, ώρα 7.00μμ, στο «Καλλίπολις» θα γίνει η εξ αναβολής (λόγω καιρικών συνθηκών) συνάντηση γνωριμίας, όπου θα συνδιαμορφωθούν με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες τα τμήματα και οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.

Αλλαγή στις ώρες διεξαγωγής των Μαθημάτων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ενημερώνει για την αλλαγή των ωρών διεξαγωγής των Μαθημάτων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της περιόδου 2021-2022 από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Η ζωγράφος Βίκυ Σίμου κάνει φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Ζωγραφικής σε μικρούς & ενήλικες κάθε Τετάρτη ώρες 6.00-7.30μμ και έχει στόχο να παρουσιάζονται από τους/τις μαθητές/τριες τα αποτελέσματα της μαθησιακής διαδικασίας σε μικρά
και τακτά χρονικά διαστήματα.

Αλλαγή στις ώρες διεξαγωγής των Μαθημάτων του Εργαστηρίου Κηπουρικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ενημερώνει για την αλλαγή των ωρών διεξαγωγής των Μαθημάτων του Εργαστηρίου Κηπουρικής της περιόδου 2021-2022 από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Η Τζένη Καλασούντα συνεχίζει και φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Κηπουρικής και διδάσκει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ίδια η φύση για την αναπαραγωγή και συντήρησή της (permaculture), κάθε Τετάρτη ώρες 4.00-6.00μμ.