Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Οι μαθητές της Ν. Σμύρνης πληρώνουν τη μη δέσμευση επαρκών χώρων για σχολεία σε μια πόλη που διπλασίασε τον πληθυσμό της

Τα σχολεία της πόλης πρέπει να ξαναβρεθούν στην πρώτη γραμμή, αναφέρει η δημοτική κίνηση «Στροφή Νέας Σμύρνης», με αφορμή την ανεπάρκεια χώρων για σχολεία.

Οι μαθητές της Ν. Σμύρνης πληρώνουν τη μη δέσμευση επαρκών χώρων για σχολεία σε μια πόλη που διπλασίασε τον πληθυσμό της, γιατί οι υπάρχοντες χώροι γέμισαν με περισσότερα εις βάρος των αυλών και των βοηθητικών χώρων και τα αδόμητα οικόπεδα λιγόστεψαν και ακρίβυναν δραματικά, εξηγεί η αριστερή παράταξη.

5 Χρόνια #σιγά_μη_φοβηθώ: Συναυλία μνήμης Παύλου Φύσσα στη Δραπετσώνα - Επιστολή της οικογένειας Φύσσα

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνονται με αφορμή τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής τη νύχτα της 18.09.2013.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ η οικογένεια του αντιφασίστα μουσικού καλεί σε συναυλία στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, ενώ τη Τρίτη 18/9 στις 5.30μμ διοργανώνεται συγκέντρωση στο Μνημείο Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και πορεία στον Πειραιά προς τα γραφεία της οργάνωσης των δολοφόνων του.

Άγιος Δημήτριος: «Η Δίκη του Σωκράτη» - Θεατρική παράσταση στο Στρογγυλό, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ


Ολόκληρο το πρόγραμμα: