Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η δημοτική κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλίμου

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής κίνησης Αλίμου “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” παρέδωσε ως ελάχιστη προσφορά στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου) τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και χειμωνιάτικα ρούχα, προκειμένου να διατεθούν σε πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Όπως επισημαίνει η κίνηση, την ενέργεια αυτή έχουν σκοπό να επαναλαμβάνουν στο μέλλον, για όσον καιρό θα υπάρχουν άνθρωποι που την χρειάζονται.


Πληροφορίες από το anokatostokalamaki.wordpress.com

Βιβλιοπαρουσίαση στον Άλιμο: "Ποιητικές διαδρομές στο μετρό" του Τάκη Τάγκαλου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 6.30μμΟΣΚΑΡική ερμηνεία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ μπροστά στις κάμερες @ Η απάντηση του Παύλου Πολάκη στην ΠΟΕΔΗΝ

ΟΣΚΑΡική ερμηνεία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ μπροστά στις κάμερες.

Μόνος του πήγε και φώναζε ότι δεν τον αφήνουν να περάσει (να πάει που;;;) και όταν τον άφησαν να περάσει επέστρεψε πίσω στις κάμερες να διαμαρτυρηθεί που δεν τον άφηναν να περάσει, αφού τον είχαν αφήσει να περάσει. Το ότι έκανε διαμαρτυρία μόνος του το είπαμε, έτσι;

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση επαγγελματιών ειδικής αγωγής με τον ΕΟΠΥΥ, ο οποίος επεκτείνει την περίοδο διαβούλευσης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των επαγγελματιών ειδικής αγωγής, για το σχέδιο σύμβασης που έχει καταθέσει ο ΕΟΠΥΥ, ο οποίος τους καλεί σε διάλογο, δίνοντας μάλιστα χρονική
επέκταση της περιόδου διαβούλευσης έως τέλος Φεβρουαρίου.

Οι ίδιοι αρνούνται να προσέλθουν, κάνοντας λόγο για «μεθόδευση» σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών ειδικής αγωγής» και ζητούν διάλογο από μηδενική βάση.

Δήμαρχε, κάνε ακόμα μια μήνυση γιατί... ποτέ δεν ξέρεις!... Μπορεί να μην ξεραθεί ξανά το γκαζόν...


Βάλανε προκατασκευασμένο γκαζόν στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στα Σούρμενα και πάλι φαλακρό τοπίο είναι...

Ευτυχώς που έχουν φυτρώσει μερικά αγριόχορτα
και δεν είναι πάλι κρανίου τόπος!!!

Η φόρμα συμμετοχής πληρωμάτων στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Στο Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχουν πληρώματα όλων των ηλικιών, με ομάδες από 30 άτομα και πάνω.

Μπορούν να συμμετέχουν σχολεία, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, επιχειρήσεις, καταστήματα, παρέες κα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να κατεβάσουν πληρώματα στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού στο Μοσχάτο, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ή στη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να τη στείλουν στο email: graftip.mt@gmail.com ή στο FAX: 2109416154.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ .DOC

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ .PDF

Δεν διεκδικεί αλλαγή των ορίων δηλώνει ο δήμαρχος Αλίμου, διαψεύδοντας τον κ. Κωνσταντάτο

Υπέρ βωμών και εστιών
προς υπεράσπισιν των του Δήμου ορίων
Την απάντησή του στις αναφορές οι οποίες έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού -Αργυρούπολης ότι δήθεν ο Δήμος Αλίμου διεκδικεί να αλλάξουν τα διοικητικά του όρια με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης έδωσε στο airetos.gr ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Από την απάντηση του δημάρχου προκύπτει ότι το Εθνικό Κτηματολόγιο καταχώρισε
στους χάρτες του εν μέρει εσφαλμένα τα διοικητικά όρια του Δήμου. Μάλιστα συμφωνεί με την πρόθεση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού για προσφυγή στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Άτιμε ΣΥΡΙΖΑ, σπρώχνεις τους υδραυλικούς στη φοροδιαφυγή για την οποία είχαν διαβάσει μόνο στα βιβλία...

Είναι τόσο περίπλοκο το νέο σύστημα φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών που μόνο η πράξη θα δείξει αν είναι πράγματι τόσο άδικο για την πλειονότητά τους όσο θέλει η διαπλεκόμενη δημοσιογραφία να το παρουσιάζει.

Το να καταβάλλει, πάντως, κάποιος εισφορές με βάση τα πραγματικά του εισοδήματα (έστω με του 2015, αφού, πώς να το κάνουμε, δεν έχουν υποβληθεί φορολογικές δηλώσεις για το 2016) κι όχι με βάση πόσα χρόνια είναι ασφαλισμένος μόνο άδικο δεν είναι ούτε πρόκειται, άλλωστε, για ελληνική πατέντα...