Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Προς την συντεχνία του Στρατοδικείου Περιφέρειας Πρωτευούσης

του Κώστα Βαξεβάνη

Σας αποκαλώ έτσι γιατί κατ’ αρχήν δεν πιστεύω πως εκπροσωπείτε ούτε τους Εισαγγελείς, ούτε τους Δικαστές της χώρας, αλλά μια κάστα που καταδυναστεύει τη Δικαιοσύνη προφασιζόμενη πως την εκπροσωπεί θεσμικά.

Σας αποκαλώ έτσι, γιατί δεν δείχνετε κανένα δημοκρατικό σεβασμό στον θεσμικό ρόλο του δημοσιογράφου, τον οποίο επειδή δεν μπορείτε να καταργήσετε, ω στρατοδίκες, τον εμφανίζετε να εκπροσωπεί συμφέροντα και ό,τι άλλο θέλετε.

Στα… κάγκελα το Μαξίμου για τον ρόλο Στουρνάρα

της Κατερίνας Ακριβοπούλου
 
Την από καιρό εντονότατη δυσφορία της κυβέρνησης για τον Γιάννη Στουρνάρα επιβεβαίωσε χθες εμμέσως πλην σαφώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά
τη διάρκεια
της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι ότι «οι θεσμικοί παράγοντες δικαιούνται και έχουν υποχρέωση να κάνουν εκτιμήσεις για το πώς πορεύεται η οικονομία αλλά θα πρέπει να αποφεύγουν την πολιτικολογία».

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την έναρξη της ομιλίας του, χωρίς να περιμένει τη διαδικασία των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Συνέντευξη στο Left.gr: Μικρές νίκες, μεγάλες παρακαταθήκες

"Ήταν 2009, στις αρχές της κρίσης όταν, με αφορμή ένα δικό μου θέμα με τα μισθολογικά, το οποίο λύθηκε λόγω καλής πίστης από πλευράς εταιρείας, αναρωτήθηκα:

Όταν πάρουμε σύνταξη εμείς οι πιο παλιές, τι θα αφήσουμε ως έργο και παρακαταθήκη; Πώς θα εξασφαλίσουμε και τις μελλοντικές συναδέλφους; Κι έτσι ξεκίνησα την πρωτοβουλία για τη σύσταση του επιχειρησιακού σωματείου στην Estee Lauder.

Δυστυχώς δεν ήταν "μακέτο" η Ελλάδα των Άκη, Γιάννου, Τσουκάτου και σία που αφήσατε πίσω σας "κύριε" Σημίτη...

Φανταστείτε έναν πατέρα που τα παιδιά του βρίσκονται στη φυλακή ή δικάζονται για παραβίαση των περισσότερων διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, αλλά εκείνος δίνει συμβουλές
εξ άμβωνος σε άλλους γονείς και θα αντιληφθείτε τι εικόνα μου άφησε η τηλεοπτική επανεμφάνιση του αρχιερέα τής διαπλοκής.

Ανάμεσα σε άλλα, στη συνέντευξη-παρωδία που παραχώρησε, όταν ρωτήθηκε για τα μάτια τού κόσμου για την πλειάδα των συνεργατών του που συνελήφθησαν κλέβοντας οπώρας -τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γ. Παπαντωνίου- εκείνος απάντησε "αφοπλιστικά" πως η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο!

Όλα τα «ζόμπι» επί σκηνής

σχολιάζει ο Γιώργος Μανίκας

Οι καναλάρχες «ξεθάβουν» όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία για να μας «σώσουν» λέει, από τον «κακό» Τσίπρα και τους «λαϊκιστές» της Αριστεράς.

Πρώτος και καλύτερος ο «Αρχιερέας της διαπλοκής» Κ. Σημίτης, που επί των ημερών του η διαφθορά και η διαπλοκή γνώρισαν ανείπωτες ημέρες δόξας.

Η μετακίνηση πολιτών με κινητική δυσκολία προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθειά της για βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους παρουσίασε πιλοτική πρόταση για την αξιοποίηση
των τεχνολογιών και επικοινωνιών.

Την πιλοτική πρόταση της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν σε σύσκεψη με τις δημοτικές αρχές του Νότιου Τομέα οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Καπάταης και Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Ούτε χρόνος δεν πέρασε και το "στολίδι" ήδη ξερνάει στο τέλος της Γερουλάνου στην Αργυρούπολη


Τα παρέλαβε "σάπια" και τα έκανε στολίδια ο κ. Κωνσταντάτος...
Εμείς φωνάζαμε ότι περνάει στα "σάπια" μια πρόχειρη μπογιά, χωρίς τρίψιμο, βάζει και μια μοκέτα και να το στολίδι έτοιμο!!!

Ούτε χρόνος δεν πέρασε και το στολίδι ξερνάει στο τέλος της Γερουλάνου στην Αργυρούπολη.
Αλήθεια, πόσα "μπράβο" πήρε γι' αυτό το στολίδι;

Πρόγραμμα διαμονής παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, για την
κατάρτιση προγράμματος διαμονής παιδιών χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων σε κατασκηνώσεις, που θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ.

Σκοπός του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι η ψυχαγωγία των τέκνων χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων.

Δεκαεξάχρονη αυτοκτόνησε στο σπίτι της, στη Γλυφάδα

Μια 16χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη, προχθές (Δευτέρα), στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα, από τη μητέρα της, η οποία έπαθε σοκ μόλις την είδε.

Η μητέρα της μαθήτριας μόλις πήγε το μεσημέρι στο σπίτι της, είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί με ένα μαντήλι το οποίο είχε δέσει σε χερούλι της ντουλάπας.

Απάντηση Παύλου Πολάκη στην «Ελευθερία του Τύπου» για τις συμβάσεις... παρελθόντων ετών

«Δεν έχουμε υπογράψει καμία σύμβαση με την εταιρεία "Τριπλ Ες", και η φύλαξη τριών κτιρίων του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε πριν από το 2010».

Σε δήλωση-απάντηση στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για δημοσίευμά της που αφορά σύμβαση εταιρείας φύλαξης με το ΚΕΕΛΠΝΟ.