Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιπολίτευση με περούκες

Το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί το αυτονόητο: ότι το τηλεγράφημά του που αφορούσε την υπόθεση της προσαγωγής των δύο μεταμφιεσμένων με περούκες Ελλήνων ανταποκριτών που παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας στην Νέα Υόρκη βασίστηκε στις αναφορές της αστυνομίας της πόλης, δηλαδή στις επίσημες πληροφορίες που παρείχαν οι αρχές.

Αυτή η προσφυγή στο αυτονόητο υπήρξε αναγκαστική για το ΑΠΕ/ΜΠΕ, μετά την πρωτοφανώς προσβλητική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Νέα Δημοκρατία και η οποία υπονοούσε ότι εφόσον το τηλεγράφημα δεν είχε συνταχθεί από τον ανταποκριτή του ΑΠΕ/ΜΠΕ στην Νέα Υόρκη, πρέπει να είχε συνταχθεί από τον... υπουργό τον ίδιο.

Κι όμως... Υπάρχουν παιδικές χαρές που παίρνουν πιστοποίηση χωρίς να είναι ασφαλείς για τα παιδιά (φωτογραφίες)


Παιδική χαρά Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό. "Την παρέδωσαν" τον Ιούνιο (οι δυο πρώτες φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω).
έλεγαν. Παρότι ήταν ξέφραγο χωράφι σε ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων με τα οικοδομικά υλικά δίπλα.

Άγιος Δημήτριος: Συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στον Ασύρματο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ


Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
"Φθινοπωρινές Γιορτές στην Πόλη 2016"

Ποδηλατική βόλτα στην Ηλιούπολη, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 10.00πμ

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE, ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διοργανώνει ποδηλατικό γύρο στην Πόλη (μη αγωνιστικού χαρακτήρα), την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 10.00πμ.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Οι... διπλοθεσίτες της Αττικής

του Νίκου Σβέρκου


Το περίφημο «τρίγωνο της διαπλοκής», κατατρώει τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Η αντιμετώπισή του έχει γίνει η «σημαία» πολιτικών κομμάτων, με τη σχετική συζήτηση να έχει αναθερμανθεί
τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
 

Έχουν υπάρξει μάλιστα καταγγελίες, σημαντικές μεν, αποσπασματικές δε, αναφορικά με τη δανειοδότηση των εταιρειών Καλογρίτσα από την Attica Bank.