Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ο.Π.Α. με τη συμμετοχή των μουσικών τμημάτων, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 8.00μμΤην εκδήλωση θα ομορφύνουν τα μουσικά τμήματα του Ο.Π.Α.

Νέα Σμύρνη: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ιμβρίων (video)

της Εριέλλας Χρυσού

Ο Σύλλογος Ιμβρίων διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που πέρασε με έμφαση στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype, Ιμβριοτόπουλα από την Ίμβρο τραγούδησαν το τραγούδι «Ίμβρος» των Θ. Γκόνη και Ν. Ξυδάκη.

Ποινική δίωξη σε πρώην στελέχη του ΕΟΠΥΥ, του ΙΚΑ & του ΟΓΑ

Την κατηγορία της απιστίας απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά εννέα πρώην στελεχών του ΕΟΠΠΥ του ΙΚΑ και του ΟΓΑ, της περιόδου 2012-2014.

Οι "εννέα" κατηγορούνται για ζημιά που φέρονται να προκάλεσαν στο Δημόσιο επιβάλλοντας όριο δαπανών σε συγκεκριμένα ιατρικά υλικά.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής κίνησης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη", το Σάββατο 20 ΙανουαρίουΗ ταινία «Η Πόλη του Θεού» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 8.30μμ

Η βραζιλιάνικη κοινωνική ταινία των Φερνάντο Μεϊρέγιες & Κάτια Λουντ «Η Πόλη του Θεού - Cidade de Deus», θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 8.30μμ.

FAZ: Ο Αλ. Τσίπρας μπορεί να μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός που απελευθέρωσε τη χώρα από την επιτήρηση

«Οικονομική ανεξαρτησία για την Αθήνα;», τιτλοφορείται η ανταπόκριση της Frankfurter Allgemeine Zeitung από την Αθήνα.

Στην ανταπόκριση τονίζεται ότι ο Αλεξης Τσίπρας «θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός ο οποίος απελευθέρωσε τη χώρα από τη δυσάρεστη όσο και αποτελεσματική επιτήρηση των ξένων.