Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

«Open Air Film Festival» με 44 ταινίες στο Στρογγυλό του Δήμου Αγ. Δημήτριου, από 2 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου - Το Πρόγραμμα

Ένα νέο θεσμό, σε συνέχεια των θερινών κινηματογραφικών βραδιών των προηγούμενων καλοκαιριών, το «Open Air Film Festival» εγκαινιάζει φέτος ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο αίθριο του Στρογγυλού.

Στο φετινό κινηματογραφικό ταξίδι στον Άγιο Δημήτριο, που θα διαρκέσει από τις 2 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου, φιλοξενούνται 44 μεγάλου
μήκους ταινίες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό, έχοντας τις υπογραφές αγαπημένων σκηνοθετών, γνωστών πρωταγωνιστών με συγκλονιστικές ιστορίες.

Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο Άλσος Υμηττού Αργυρούπολης (Παλαιό Τρενάκι), το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 9.00μμ




Το πόρισμα της Δημόσιας Διοίκησης για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Πειθαρχικές ευθύνες σε φορείς του δημοσίου και δημάρχους για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής τον Νοέμβριο του 2017 καταλογίζει το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου.

Ειδικότερα, σε αιρετούς του Δήμου Μάνδρας καταλογίζονται ευθύνες για την ανέγερση δημοτικών αυθαίρετων κατασκευών (αμαξοστάσιο, δημοτικό γήπεδο) μέσα στην κοίτη του ρέματος.