Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Διαδήλωση την Παρασκευή ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ

Φορείς και συνδικάτα καλούν σε διαδήλωση για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της ΟΔ της Γερμανίας, κ. Μέρκελ, Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ:
Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν  χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους  πολίτες της Αθήνας στην διαδήλωση που οργανώνεται από Ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και  φορείς   την Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.
   

Οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ:

- See more at: http://left.gr/news/se-diadilosi-kata-tin-episkepsi-tis-merkel-kalei-o-syriza#sthash.Oj4SZrow.dpuf
Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ:

Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν  χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας.

Κυριακή 13 Απριλίου : ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης


Την Κυριακή 13 Απριλίου στις 9.00 το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης θα παρουσιάσει τους γνωστούς για τις ικανότητες, την εντιμότητα, το ήθος και τη διάθεση προσφοράς πολίτες που ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο Χρήστος Κορτζίδης θα αναφερθεί στις προτάσεις της παράταξης προκειμένου να συνεχιστεί, με τη συνδρομή των δημοτών, η μεγάλη συλλογική προσπάθεια για το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της.