Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Διαδήλωση την Παρασκευή ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ

Φορείς και συνδικάτα καλούν σε διαδήλωση για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της ΟΔ της Γερμανίας, κ. Μέρκελ, Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ:
Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν  χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους  πολίτες της Αθήνας στην διαδήλωση που οργανώνεται από Ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και  φορείς   την Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.
   

Οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ:

- See more at: http://left.gr/news/se-diadilosi-kata-tin-episkepsi-tis-merkel-kalei-o-syriza#sthash.Oj4SZrow.dpuf
Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ:

Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν  χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας.

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους  πολίτες της Αθήνας στην διαδήλωση που οργανώνεται από Ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και  φορείς   την Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος.
  
Οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ:




Και ο ρ/σ "105.5 στο κόκκινο" υποδέχεται τη Μέρκελ :







Φορείς και συνδικάτα καλούν σε διαδήλωση για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της ΟΔ της Γερμανίας, κ. Μέρκελ, Παρασκευή 11 Απριλίου, 5μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος - See more at: http://left.gr/news/se-diadilosi-kata-tin-episkepsi-tis-merkel-kalei-o-syriza#sthash.Oj4SZrow.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου