Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Την αριστουργηματική ιταλική κωμωδία «Εντιμότατοι Φίλοι μου» προβάλλει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με την ιταλική κωμωδία «Εντιμότατοι Φίλοι μου - Amici Miei» του Μάριο Μονιτσέλι εγκαινιάζει τις προβολές του Ιουνίου ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 9.00μμ.

Το συνολικό πρόγραμμα του Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθεί από το «Καλλίπολις» στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη στις 7.30μμ πραγματοποιείται η Συνέλευση των μελών του Χώρου.

Άγιος Δημήτριος: Χορωδιακό Φεστιβάλ 2018 στο Θέατρο του 1ου ΕΠΑΛ, την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 8.00μμΤο πρόγραμμα προβολών Ιουνίου 2018 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Τέσσερις εξαιρετικές ταινίες από τον ευρωπαϊκό και αμερικάνικο κινηματογράφο συνθέτουν το πρόγραμμα προβολών του Ιουνίου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Καλλίπολις», οι προβολές θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 9.00μμ, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα γίνονται οι προβολές της Τρίτης προκειμένου να αξιοποιηθεί ο Χώρος για άλλες εκδηλώσεις και για τη θερινή καθημερινότητά του.