Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μ. Γλέζος στην Ευρωβουλή: "Για ξενοδοχείο και θέρετρο την θέλετε την Ελλάδα;"

Ηχηρή παρέμβαση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την απουσία μεταφραστών στην ελληνική γλώσσα.

«Ρωτάω», τόνισε ο Μανώλης, Γλέζος, «Η Ελλάδα δεν είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;», για να προσθέσει ότι «Επιτέλους, τι τη θέλετε τη χώρα μας; Για ξενοδοχείο και θέρετρο της Ευρώπης; Τελικά, αυτό θέλετε. Για το λόγο αυτό και δεν την αφήνετε να αναπτύξει
την αγροτική της οικονομία, τη βαριά της βιομηχανία και τις ήπιες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».
 
Αναλυτικά, η δήλωση του Μανώλη Γλέζου:

Α.Τσίπρας: Όχημα εκδίωξης των... απείθαρχων λειτουργών η αξιολόγηση

"Όχημα εκδίωξης από δημόσιο τομέα των λειτουργών που δεν πειθαρχούν στη στενή παλαιοκομματική αντίληψη της υπηρέτησης της μνημονιακής πολιτικής" χαρακτήρισε την αξιολόγηση που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Σε ό,τι αφορά την επιχείρηση ποινικοποίησης της απεργίας – αποχής που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ένα ευρύτατο πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο για τη διεκδίκηση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος κάθε εργαζόμενου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα στην απεργία και τη διεκδίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ανακοίνωση για την μοριοδότηση των αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr), οι αιτήσεις των γονιών για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα αποσταλούν ταχυδρομικά από τις 25 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

Στις 31 Αυγούστου θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στο internet τα τελικά αποτελέσματα επιλογής ωφελούμενων μητέρων.


Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει το Γραφείο των Παιδικών Σταθμών τα ονόματα των παιδιών που εγγράφονται στους Παιδικούς Σταθμούς δίνοντας προτεραιότητα στα εγγεγραμμένα παιδιά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και στα υπόλοιπα με σειρά μοριοδότησης.


Οι γονείς θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την εγγραφή του παιδιού τους από τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών.


Η επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων για την εγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς σταθμούς ανακοινώνει την μοριοδότηση που ακολουθεί:
 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr), οι αιτήσεις των γονιών για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα αποσταλούν ταχυδρομικά από τις 25 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

www.dikaiologitika.gr
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr), οι αιτήσεις των γονιών για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα αποσταλούν ταχυδρομικά από τις 25 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

www.dikaiologitika.gr

"Τι παράγει ο τόπος σας;", από τον ΚΥΡ





Πηγή: i-kyr.gr

Ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης προωθεί τα συμφέροντα των βαρόνων των σκουπιδιών

γράφει η Δέσποινα Σπανούδη*
 
Πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκε στη Βουλή -με καθυστέρηση 4,5 χρόνων από τον "Καλλικράτη"- ο Ενιαίος Κώδικας Αυτοδιοίκησης που θα αντικαταστήσει τον ισχύοντα Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων που υπάρχει από την εποχή του... Καποδίστρια (2006).

Στο σχέδιο που κατατέθηκε υπάρχει μια τουλάχιστον αξιοσημείωτη διαφορά, που τροποποιεί ριζικά την αρμοδιότητα των δήμων στη διαχείριση των απορριμμάτων, μια από τις κυριότερες διαχρονικά αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: από τώρα και στο εξής η μόνη αρμοδιότητα των δήμων είναι η συλλογή και μεταφορά τους.

Επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Καλαφατάκης…;

Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ο Γιώργος Καλαφατάκης βρίσκονταν στην άκρη του πάγκου του Πανιωνίου. Προπονητής “ειδικών αποστολών“, μοιάζει να το έχει η… κούτρα του να κατεβάζει ψείρες. Επί το… μπασκετικότερο, μοιάζει να είναι ιδανικός για να αναλάβει επικίνδυνες αποστολές, για να πάρει
ομάδες με υψηλό ρίσκο και να ακροβατήσει χωρίς δίχτυ ασφαλείας.
 
Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο επικρατέστερος για να οδηγήσει τον Πανιώνιο της επόμενης περιόδου, να αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, στη μετά Ηλία Λιανό εποχή. Και, βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτεί δεύτερη φορά, αφού καμία από τις “ειδικές αποστολές” που του προτάθηκαν δεν την αρνήθηκε.

Το τοπίο δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο, αφού αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος είναι “ακέφαλος” και υπάρχουν διάφορες τάσεις ως προς το ποιος θα σηκώσει στους ώμους του την ομάδα. Για την ώρα η επικρατέστερη, αυτή στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος (φυσική κοιτίδα της ΚΑΕ), θέλει να αναθέσει το αγωνιστικό κομμάτι στον Χανιώτη τεχνικό.

Πηγή: www.neasmyrnilive.gr

Εκδήλωση για τα παιδιά στην Καλλιθέα

Ανοικτές και ασφαλείς παιδικές χαρές για όλα τα παιδιά, διεκδικεί η Λαϊκή Επιτροπή.

Εκδήλωση για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών οργάνωσε την περασμένη Πέμπτη η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας στον πεζόδρομο της οδού Σαπφούς, στο συνοικισμό Χαροκόπου. Παιδικές φωνές και γέλια, μουσική, παιχνίδια και τραγούδια γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης.

Η Αθανασία Τζουμάνη, εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών που συμμετέχει στη Λαϊκή Επιτροπή, κάλεσε σε αγωνιστική διεκδίκηση για το δικαίωμα των παιδιών της λαϊκής οικογένειας σε ανοικτές και ασφαλείς παιδικές χαρές. Στους γονείς μοιράστηκε η σχετική ανακοίνωση της ΟΓΕ, την οποία διάβασαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Εξέφρασαν και οι ίδιοι την ανησυχία τους για την κακή κατάσταση των παιδικών χαρών που είναι παρατημένες, βρώμικες, αφύλακτες, χωρίς ασφάλεια για τα παιδιά. Προβληματίστηκαν ακόμα για την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους.

Ατρόμητος-Καλλιθέα 3-0 σε φιλικό

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 την Καλλιθέα σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι το Σάββατο 19/7, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και ο Μπρίτο με δύο γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Ατρόμητο με σύστημα 4-4-2 και η ομάδα του πήρε από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα. Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 36' με κοντινό σουτ του Γεωργίου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παράσχος άφησε στην 11άδα μόνο τον Γεωργίου και άλλαξε τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ στα μέσα έβαλε στο ματς και τον 16χρονο Λημνιό. Με το σύστημα επίσης να γυρίζει σε 4-2-3-1, λογικό ήταν ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και οι φάσεις να λιγοστέψουν.

Ο Φάμπιο στο 69' και ο Γιαννούλης στο 78' δε βρήκαν στόχο από την περιοχή, ενώ ο Μπρίτο στο 76' είδε τον Μιχελή να του λέει εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ έξω απ' την περιοχή. Στο 86' όμως διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με προβολή μετά από κόρνερ του Γκαρσία.

"Έρωτας αλα Ισπανικά" στον θερινό κινηματογράφο Διονύσια στην Καλλιθέα

H κωμωδία-φαινόμενο! H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ισπανία όλων των εποχών, που μέχρι στιγμής την έχουν δει περισσότεροι από 9.500.000 θεατές, μόνο στην χώρα παραγωγής της με συνολικές εισπράξεις περισσότερες από 60.000.000 Ευρώ. Μια απίστευτη opposites-attract κωμωδία, που έρχεται στις 31 Ιουλίου στα θερινά σινεμά από τη weirdwave. 

Η πιο δροσερή ερωτική κωμωδία του καλοκαιριού, που επιβεβαιώνει με χιούμορ και ευαισθησία, πως όσο πιο έντονες είναι οι διαφορές στα ζευγάρια, τόσο πιο μεγάλη έλξη υπάρχει.

Ένας θερμόαιμος Ισπανός (ο Ραφαέλ), θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διεκδικήσει την καρδιά της γυναίκας των ονείρων του (της Αμάια), την οποία κερδίζει –αλλά και χάνει– μέσα σε μόλις μία φλογερή βραδιά. Δύο έντονες προσωπικότητες που δεν έχουν μάθει να κάνουν πίσω στα θέλω τους, έχουν μόλις τρεις μέρες για να πεισθούν ότι ο ένας είναι το ιδανικό άλλο μισό του άλλου. 


Τι αλλάζει στο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Νέα Σμύρνη

Τα κύρια σημεία της συνάντησης του Δήμου με τους συμμετέχοντες στη συζήτηση σχετικά με τα κοινόχρηστα ποδήλατα:

Από τους χρήστες έγιναν οι ακόλουθες προτάσεις:
1.       επέκταση του δωρεάν χρόνου ανά διαδρομή, το ημίωρο θεωρείται πολύ σύντομο, καθώς αρκετοί χρήστες κάνουν σχετικά μακρινές διαδρομές (πχ κέντρο Αθηνών, παραλιακό μέτωπο κ.α.)
2.       ανάληψη ενεργειών ενημέρωσης των δημοτών έτσι ώστε να ενισχυθεί η ζήτηση και να επιτευχθούν οι περιβαλλοντικοί στόχοι του έργου
3.       προτροπή προς τη δημοτική αρχή για περισσότερες ποδηλατικές υποδομές.


Με τη σύμφωνη γνώμη της π. Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, κυρίας Νόρας Γαλανοπούλου, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Η Όλγα τρέμει και δακρύζει στο τελευταίο αντίο (βίντεο)

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ζούμε ένα θαύμα. Η εικόνα της Όλγας Τρέμη, αυτό το εικόνισμα της μνημονιακής λατρείας, δάκρυσε...

Μάρτυρες οι χιλιάδες των θεατών του Mega, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσιάστρια να λυγίζει, να έχει ένα ελαφρύ τσάκισμα στη φωνή και -πολλοί λένε- να δακρύζει τελικώς, λίγο αφότου ανακάλυψε μέσω ενός ρεπορτάζ στο δελτίο, πως στην Ελλάδα άνθρωποι πεινάνε, παιδιά πεθαίνουν, εργαζόμενοι δεν πληρώνονται.

Οι κακές οι γλώσσες πάντως, λένε πως αιτία των δακρύων της δεν ήταν η χειμαζόμενη κοινωνία, αλλά το γεγονός ότι από μαθήτρια ακόμα δεν άντεχε να αλλάζει περιβάλλον...


Κακοήθειες που μόνο mega γέλιο προκαλούν.


Το αίτημα του κ.Κωνσταντάτου στη Ρένα Δούρου

Στην πρώτη συνάντηση που είχε η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με τους νέους δημάρχους του Νότιου Τομέα (δείτε εδώ) μίλησε και ο κ.Κωνσταντάτος, νεοεκλεγείς δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους ο στόμφος του νέου δημάρχου, αλλά κυρίως το γεγονός ότι έθεσε θέμα χαμηλού μισθού των δημάρχων συγκρίνοντάς τον μάλιστα με ανάλογους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.

Προφανώς ο κ.Κωνσταντάτος γνωρίζει εξ ιδίων τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, πολύ περισσότερο επειδή προσλήφθηκε σε εταιρεία που τότε ανήκε στο δημόσιο.


Δεν κατάλαβε όμως ότι η σύσκεψη ήταν με τη Ρένα Δούρου και όχι με τον Γκίκα Χαρδούβελη που ενδεχομένως θα του έλυνε το πρόβλημα;


ή νόμιζε ότι παρευρισκόταν σε σύσκεψη με τον απερχόμενο περιφερειάρχη, συνονόματο και ομοϊδεάτη του κ.Σγουρό;

"Φιλικό του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για τη Γάζα"

Την Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τους κατοίκους της Γάζας, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως το φιλικό θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου, τρεις μέρες δηλαδή μετά το ματς των "ερυθρολεύκων" με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.


"Ο εκτελεστικός διευθυντής των Τούρκων Χασάν Σετινκάγια συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο και ουσιαστικά συμφώνησαν για τη διεξαγωγή του φιλικού των δύο ομάδων στις 16 Αυγούστου.


Λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 13 του μηνός, ο Ολυμπιακός θα έχει αγωνιστεί με την Μπιλμπάο και όλα τα έσοδα θα έχουν διατεθεί στη UNICEF" τονίζεται χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.avgi.gr

Η Σοφία Βούλτεψη διαβάζει τ’ άστρα

γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ εθνικές εκλογές!», έκραζε η Σοφία Βούλτεψη από το παράθυρο του ΣΚΑΪ κι εγώ ο φαντασιόπληκτος κοίταζα το κάτω μέρος της οθόνης, όντας βέβαιος
ότι από στιγμή σε στιγμή θα ξεπροβάλει το κρόουλ με το 090: «Μαντεία, αστρολογία, διάβασμα καφέ, οστράκων και αυγών, προβλέψεις ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικού προσανατολισμού, χρέωση 3,10 ευρώ το λεπτό. Αν η κλήση σας υπερβεί τα πέντε λεπτά, σας στέλνουμε ταχυδρομικώς σκόνη από αναπαραγωγικούς αδένες ιαγουάρου, να τη ρίξετε στο λάδι, να πείτε τρεις φορές το 'Πάτερ Ημών' και να επιστρέψει ο σκορδόπιστος στο σπίτι αυθωρεί».

Δεν είναι μόνο το φιζίκ της κυβερνητικής εκπροσώπου που παραπέμπει σε μεταμεσονύχτιες καφετζούδες, είναι κυρίως η ποιότητα των προβλέψεών της. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με τέσσερις μονάδες διαφορά τις ευρωεκλογές, προηγείται με τρεις μονάδες στις δημοσκοπήσεις για τις εθνικές, έχει απέναντί του μια κυβέρνηση που τους επόμενους μήνες θα στείλει στους πολίτες δώδεκα ραβασάκια με φόρους, θα κόψει τις συντάξεις και θα βγάλει στο σφυρί τις παραλίες και τα δάση. Ε, όταν μετά από όλα αυτά ξεστομίζεις το «δεν θα κερδίσει ποτέ», μάλλον επικοινωνείς με υπέρτερες δυνάμεις που σου παρέχουν αποκλειστικές πληροφορίες για το μέλλον

Τι τους θέλετε τους βατήρες στη Ριβιέρα;


Ένας αθλητής παρ΄ ολίγο να χάσει τη ζωή του. Ένα ατύχημα στην ολυμπιακή πισίνα καταδύσεων στο προπονητήριο του Άγιου Κοσμά την προηγούμενη Πέμπτη έφερε στην επιφάνεια τη συστηματική εγκατάλειψη ενός δημόσιου χώρου άθλησης προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων.

Όχι, αυτή τη φορά δεν έφταιγε κάποιος «ενοχλητικός» δήμαρχος. Αυτή τη φορά δεν εξοργίστηκαν οι τηλεαστέρες των οκτώ ζητώντας κεφάλια στα παράθυρά τους. Κανείς δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη για μια κυβέρνηση που ξέρει μόνο να στέλνει συγχαρητήρια τηλεγραφήματα μετά από αθλητικές επιτυχίες και αδιαφορεί για το πού και πώς προπονούνται.

Αυτή η κυβέρνηση που πλειοδοτεί σε παχιά λόγια και υποσχέσεις έκανε δώρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στην Lamda Development, πετώντας ουσιαστικά στον δρόμο εκατοντάδες αθλητές που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους αγωνίζονται μέχρι σήμερα στο ρημαγμένο αθλητικό κέντρο. Είναι η ίδια κυβέρνηση που με την υπογραφή της αφήνει χωρίς προπονητικό κέντρο ακόμα και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την οποία καμάρωνε πριν λίγες εβδομάδες.

Το ατύχημα του διεθνούς αθλητή καταδύσεων Μιχάλη Φαφαλή, έφερε στο φως της δημοσιότητας το διαρκές έγκλημα της εγκατάλειψης των αθλητικών εγκαταστάσεων ως συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής ξεπουλήματος.

Μνημονιακή "αξιοποίηση" και των δασών

γράφει ο Κώστας Παπαγιάννης
 
Το κυβερνητικό δόγμα «νόμος είναι το δίκιο του επενδυτή» βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση του νομοσχεδίου για τα δάση, η επεξεργασία του οποίου ξεκίνησε χθες στη Βουλή, με συνοπτικές διαδικασίες, όπως συνήθως. Το νομοσχέδιο βρίθει φωτογραφικών
διατάξεων που εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα μεγαλύτερα από αυτά του απλού μικροϊδιοκτήτη, πίσω από τον οποίο «κρύφτηκαν» οι κυβερνητικοί βουλευτές στην επιχειρηματολογία τους. Πιστοί στον μνημονιακό τους λαϊκισμό οι εισηγητές της συγκυβέρνησης χρησιμοποίησαν τα επιχειρήματα της τακτοποίησης των αμφισβητούμενων εκτάσεων σε δασικές περιοχές και της «αξιοποίησης» της περιουσίας των πολιτών, μιλώντας μάλιστα για αποκατάσταση του κράτους δικαίου.

Αξιοποιώντας τις πιο «δημοφιλείς» διατάξεις του νομοσχεδίου απέφυγαν να αναφερθούν σε βάθος στις διατάξεις που επιτρέπουν μέσα στις δασικές εκτάσεις οικοδομικές δραστηριότητες όπως εξορύξεις, εγκατάσταση αποθηκών πετρελαίου ή πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. Χρησιμοποιώντας το ιδεολόγημα του περιβαλλοντικού ισοζυγίου επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την άρση του χαρακτηρισμού ως αναδασωτέων αρκετών δασικών περιοχών, ενέργεια σαφώς αντισυνταγματική, με το επιχείρημα της μη απώλειας της ποσότητας πρασίνου

Το σαράκι της ιδιωτικοποίησης ροκάνισε το βατήρα του Μιχάλη Φαφαλή

Ένα παρ΄ όλίγο μοιραίο ατύχημα στην ολυμπιακή πισίνα καταδύσεων στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά την προηγούμενη Πέμπτη πάνω στην προπόνηση του διεθνούς αθλητή καταδύσεων Μιχάλη Φαφαλή, έφερε στην επιφάνεια την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων ως συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής ξεπουλήματος.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά μαζί με το πρώην αεροδρόμιο  έχουν παραχωρηθεί στην Lamda Development του ομίλου Λάτση που έχει δικαίωμα να κατεδαφίσει όποια κτήρια θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν τα «επενδυτικά» σχέδια. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Πριν δύο χρόνια το ΕΑΚΝ έλαβε ειδοποίηση από την Κτηματική Εταιρεία Πειραιά να τα μαζεύει και να πάει αλλού. Πού; Πρόβλημά του. Έγιναν διαμαρτυρίες, ασκήθηκαν πιέσεις και δόθηκε μια παράταση μέχρι να εγκατασταθεί στην έκταση ο όμιλος Λάτση, οπότε «ας τα έβρισκαν μαζί του».

Η κυβερνητική πολιτική ροκανίζει εδώ και χρόνια το βατήρα στον οποίο ανέβηκε ο Φαφαλής για να κάνει περήφανα τα πατριωτάκια του.