Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Δημοκρατική Συν-πόρευση Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ατόπημα η επίσκεψη δημάρχου σε μαθητές σε ώρα μαθήματος & χωρίς άδεια

Να ασχοληθεί με τις αρμοδιότητές του καθώς τα σχολεία έχουν πάρα πολλά κτιριακά προβλήματα, καλεί τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο η νέα δημοτική παράταξη «Δημοκρατική Συν-πόρευση», με αφορμή την επίσκεψή του στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, όπου συνομίλησε με μαθητές.

Παρότι στην πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού εμπλέκονται ειδικοί επιστήμονες όπως παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, ακόμη και εισαγγελείς ανηλίκων, ο δήμαρχος μίλησε με τους μαθητές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, χωρίς να έχει την κατάλληλη επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση ή αρμοδιότητα, τονίζει μεταξύ άλλων η «Δημοκρατική Συν-πόρευση».

Σεμινάριο Δημιουργιών με υγρό γυαλί στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Με μαθήματα Δημιουργιών με υγρό γυαλί συνεχίζονται τα σεμινάρια στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 6.30μμ. 
 
Ειδικά αυτό το Σάββατο, θα υπάρχει ενδεικτική έκθεση προϊόντων της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Εξέλιξις» και μετά το τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει συζήτηση με μέλη της για τις εμπειρίες τους από το εγχείρημα της συνεταιριστικής αλληλέγγυας οικονομίας.

Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου - Απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος, ώρα 11.00πμ




Ο 39χρονος Θέμης Παυλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη δημοτική παράταξη «στροφή»

Ένα τραγούδι, «η τράτα» του Θ. Παπακωνσταντίνου είναι η πρώτη ανάρτηση στο χρονολόγιό του στο facebook του υποψηφίου δημάρχου Νέας Σμύρνης Θέμη Παυλόπουλου, ο οποίος τη συνοδεύει με το σχόλιο: «Άλλος με την "τράτα" μας...??? Καλημέρα σε όλους!!!».
 
Έχει προηγηθεί το λιτό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, με το οποίο η δημοτική παράταξη «στροφή Νέας Σμύρνης» ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του 39χρονου Θέμη Παυλόπουλου για τη θέση του δημάρχου της πόλης: