Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Καλλιθέα: Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην Επίστρωση Ποταμού, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7.30μμH ταινία "Οι Γέφυρες του Μάντισον" στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης "Καλλίπολις", την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9.00μμ

Με την ταινία του Clint Eastwood "Οι Γέφυρες του Μάντισον - The Bridges of Madison County" συνεχίζει τις δοκιμαστικές προβολές η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλλυλεγγύης "Καλλίπολις", την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9.00μμ.

Οι δοκιμαστικές προβολές ολοκληρώνονται με την ταινία του Κώστα Γαβρά "Το τσεκούρι" την Πέμπτη 29 Ιουνίου στην αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό - Χάρτης).

Καλλιθέα: Συναυλία κατά των ναρκωτικών στην Πλατεία Κύπρου, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8.30μμΝίκος Φίλης: Αναγκαία η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την κοινωνία (video)

 της Κατερίνας Μπρέγιαννη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται μετά τη διετία που πέρασε να πάρει μια κοινωνική στροφή που σημαίνει μια αριστερή στροφή» τόνισε ο τ. υπουργός Παδείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας, Νίκος Φίλης στην εκπομπή
τού Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα", στον Ant1.

Ο κ. Φίλης αναφέρθηκε στα θετικά σημεία της συμφωνίας, το κλείσιμο της αξιολόγησης, τη σταθεροποίηση της οικονομίας, την αναπτυξιακή τράπεζα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «αν η οικονομία κάνει κάποια βήματα τότε τα επώδυνα μέτρα μπορεί κάπως εξισορροπώντας και από τα αντίμετρα, να τα αντέξει».

Κινητή γιορτή η μέρα που γνώρισες μερικούς ανθρώπους!

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά

Μερικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου και κάνουν τις μέρες φωτεινές και διαστέλλουν τις στιγμές σου.

Σαν καλοί γιατροί βγάζουν τους επιδέσμους και τα τσιρότα από την ψυχή σου και δίνουν χαρά και ελπίδα ξανά. Έτσι σιγά σιγά αφήνεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε.

Η ταινία «Οδηγός Διαπλοκής» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30μμ

Η αμερικάνικη ταινία του Ντέιβιντ Ο'Ράσελ «Οδηγός Διαπλοκής - American Hustle» (2013, 138'), θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας με ομιλητή τον Νίκο Παππά, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7.00μμΕκδήλωση της Δ.Σ.Ε.Α. για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Αυτή την περίοδο όπου έχουν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση τροποποιήσεις στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης («Καλλικράτης»).

Με αυτό το δεδομένο η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργανώνει δημόσια συζήτηση για το «ποιες είναι οι αναγκαίες αλλαγές ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορεί να εκφράζει ανόθευτα τη θέληση των τοπικών κοινωνιών και να υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες τους».