Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ελληνικά rock & έντεχνα τραγούδια με το αγαπημένο γκρουπ «Στη Μπάντα Αγάπη Μου» στο «Καλλίπολις»

Το group «Στη μπάντα αγάπη μου» που σχηματίσθηκε από μουσικούς φίλους του Χώρου Πολιτισμού & Αλληεγγύης «Καλλίπολις» είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους & φίλες της Συλλογικότητας από τις πολλές και κεφάτες εμφανίσεις τους, αλλά και γενικότερα από τις εμφανίσεις τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ώρα (προσοχή στην έναρξη) 7.30μμ, έχουμε ξανά την χαρά να είναι μαζί μας, σε ένα πλούσιο και κεφάτο πρόγραμμα με ελληνικά ροκ και έντεχνα τραγούδια ο Παναγιώτης Μαρμαράς (φωνητικά - κιθάρα), ο Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο - πλήκτρα), ο Επαμεινώνδας Χρονόπουλος (ντραμς), ο Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα) και η Ζωή Θαλασσινού (ακορντεόν).

Εργαστήριο Κρουστών του «Καλλίπολις»: Κάθε Σάββατο τα Μαθήματα

Το Εργαστήριο Κρουστών του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι του και μας καλεί να επιβιβαστούμε!

Κάθε Σάββατο, ώρες 3.00 - 7.00μμ, ο μουσικός Τάκης Σωτηριάδης στο φιλόξενο
«Καλλίπολις» μάς φέρνει σε γνωριμία και επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο των παραδοσιακών κρουστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από όλον τον κόσμο.

Μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου για εφήβους: Κάθε Σάββατο ή με ραντεβού στο «Καλλίπολις»

Μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού Σχεδίου για εφήβους κυρίως Β' & Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου ξεκίνησαν
 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και γίνονται κάθε Σάββατο, ώρες 13:00 - 14:00, ή μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

Τα ειδικά αυτά μαθήματα απαιτούνται στις Πανελλήνιες για πολλά τμήματα Ανωτάτων Σχολών (Αρχιτεκτονική, Γραφιστική, Διακοσμητική κλπ), ενώ δεν διδάσκονται στα δημόσια σχολεία.

Διδάσκει η Μαρία Μπιλλήρη, πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., ζωγράφος και συγγραφέας.

Παραμύθι ζωγραφίζω, παίζω, φτιάχνω και στολίζω: Με τους μικρούς φίλους κάθε Σάββατο στο «Καλλίπολις»

Οι μικροί φίλοι (παιδιά 6 - 10 ετών) μαθαίνουν τη δημιουργική έκφραση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της φαντασίας και της ενσυναίσθησης μέσα από τη ζωγραφική, τη μυθοπλασία και τις κατασκευές.

Μαζί τους στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» η Μαρία Μπιλλήρη, ζωγράφος και συγγραφέας του εκπαιδευτικού Βιβλίου Τέχνης «Το αληθινό παραμύθι της Μαρίας».

Κάθε Σάββατο, ώρες 11:00 -13:00 :
Φέρνω μαζί μου στο «Καλλίπολις» τρεις αγαπημένες ζωγραφιές, το μπλοκ ζωγραφικής, τη χαρά και τη φαντασία!
(Στο τέλος θα υπάρχουν εκπλήξεις και δωράκια).