Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Με την παρασκευή σαπουνιού ξεκινούν τα σεμινάρια εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στο «Καλλίπολις»


Με μαθήματα παρασκευής σαπουνιού, σαμπουάν & σκόνης πλυντηρίου ξεκινούν τα σεμινάρια εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Τα σεμινάρια θα γίνονται στην έδρα του «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) κάθε Σάββατο στις 6.30μμ και περιλαμβάνουν δημιουργίες:

Άγιος Δημήτριος: Αναβάλλεται το αφιέρωμα στους Doors - Συναυλία στον Ασύρματο, για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου


Ολόκληρο το πρόγραμμα:

Το ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι για το «Σχέδιο Γενικής Οργάνωσης Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου & Αναψυχής»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου της 31/8/18 συζητήθηκε στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης, το «Σχέδιο Γενικής Οργάνωσης Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής».

Η δημοτική κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» κατέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις της προκειμένου να συμπεριληφθούν στην επίσημη πρόταση του Δήμου Αλίμου προς τις αρχές που διεξάγουν την διαβούλευση.

Άγιος Δημήτριος: Η Θεατρική Παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Στρογγυλό, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου


Ολόκληρο το πρόγραμμα:

Ζακ από δω ο Άρης

του Κώστα Βαξεβάνη


Λοιπόν Ζακ, άτυχε Ζακ, να σου συστήσω τον Άρη. Ο Άρης που λες, μπήκε στα σπίτια του κοσμάκη (ποιο μαγαζί, στο σπίτι) και μάζεψε όλα τα λεφτά που είχαν για να πληρώσουν το ρεύμα τους.

Τα έστειλε στο εξωτερικό σε λογαριασμούς εταιρειών με τη βοήθεια του Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης είναι ένας άλλος ωραίος τύπος, ανιψιός του Κυριάκου και φιλαράκι.