Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Κληρώνει την Παρασκευή 5 Απριλίου η λαχειοφόρος αγορά - Τα δώρα @ Καμπάνια Στήριξης του «Καλλίπολις»


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η Καμπάνια Στήριξης του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα έξοδα που προκύπτουν από την ανάγκη να μετακομίσει η Συλλογικότητα σε άλλη στέγη.

Στα πλαίσια της Καμπάνιας από το Σάββατο 24 Μαρτίου 2024 ξεκίνησε μεγάλη λαχειοφόρος αγορά η οποία ολοκληρώνεται με τη δεύτερη προγραμματισμένη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου στο «Καλλίπολις» λίγο μετά τις 11.00μμ, αμέσως μετά τη λήξη της τελευταίας Μουσικής Βραδιάς που πραγματοποιείται στην επί 7 χρόνια έδρα του Συλλόγου.

Η πρώτη κλήρωση ήταν έκτακτη λόγω του επείγοντος χαρακτήρα του ταξιδιού, έγινε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και μεταδόθηκε ζωντανά.

Κληρώθηκε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες και επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο, για δύο άτομα, για το διάστημα 2-4 Απριλίου 2024, προσφορά του ευρωβουλευτή κυρίου Στέλιου Κούλογλου, στην καμπάνια για την υποστήριξη της μετακόμισης του «Καλλίπολις». Περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, μετακινήσεις στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και γεύμα καλωσορίσματος.

Στη δεύτερη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, λίγο μετά τις 11.00μμ, θα κληρωθούν τα εξής δώρα:
1. Ένα εισιτήριο για την επόμενη εκδρομή του «Καλλίπολις» στις 7 Απριλίου (Αμφίκλεια - Χάνι της Γραβιάς)

2. Το βιβλίο του Στάθη Κουτρουβίδη 
«Γενόμενος κάτοχος απέρατων καλλιεργησίμων εκτάσεων...» Η συγκρότηση της αστικής τάξης στην επαρχία Πατρών κατά τον 19ο αιώνα

3. Ο Κατάλογος της Μόνιμης Έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης». Εκδοτική επιμέλεια του Στάθη Κουτρουβίδη

4. Ο Κατάλογος της Μόνιμης Έκθεσης του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων, με τίτλο «Εθνικό Συμβούλιο: Η Βουλή της Ελεύθερης Ελλάδας, Μάιος 1944». Επιστημονική επιμέλεια του Στάθη Κουτρουβίδη

5. Δημιουργία μιας προσωπογραφίας με μολύβι, διαστάσεων 30 cm επί 40 cm, που θα δουλευτεί από φωτογραφία, από τη ζωγράφο Μαρία Μπιλλήρη

6. Ένα τριπλό CD - βιβλίο: Χρήστος Λεοντής - 60 χρόνια μαζί. «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Η πρόσφατη συναυλία του Χρήστου Λεοντή στο Ηρώδειο (Σεπτέμβριος 2023). Μια αναδρομή σε όλο το έργο του, από το 1963 μέχρι σήμερα.

7. «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την Ελληνική Αριστερά» (10 αντίτυπα από το βιβλίο του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου)

8. «Ερωτήσεις Κρίσεων 2000-2021» (10 αντίτυπα του λευκώματος σκίτσων, του σκιτσογράφου Γιάννη Δερμεντζόγλου, για τις κρίσεις στην Ελλάδα)

9. 
«Μην πας ποτέ μόνος στο ταχυδρομείο» (10 αντίτυπα του λογοτεχνικού βιβλίου, του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου)

10. Δέκα πρωτότυπες και μοναδικές φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας του 
«Καλλίπολις» (Φ.Ο.Κ.), εκτυπωμένες σε Α4, με όνομα και υπογραφή του κάθε φωτογράφου

11. Δύο ατομικές συνεδρίες με την ειδική σύμβουλο ψυχικής υγείας και κοινωνιολόγο, Θεανώ Μανουδάκη

12. Ένα styler μαλλιών (ισιωτικό) gruppe, Euronics (Γ. Καραγιλάνη)

13. Δύο διακοσμητικές τσιμεντένιες κολοκύθες, φτιαγμένες και ζωγραφισμένες από τη ζωγράφο Μαρία Μπιλλήρη
"Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει"
                              Nazim Hikmet



Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Μαρτίου 2024 και της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου του #Καλλίπολις_Kallipolis


Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • τηλεφωνικά: 6970081056
  • με email: kallipolis33@gmail.com
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου