Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

25 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους για τα σχολεία - Τα ποσά για τα Νότια Προάστια

Το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με απόφαση του υπουργού κ. Κουρουμπλή κατένειμε συνολικό ποσό ύψους
25.000.000,00 € σε όλους τους δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την κατανομή του υπουργείου τα ποσά που αναλογούν στους δήμους των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας μοιράστηκαν ως εξής:

Η ταινία «Δεν Κρατιέμαι» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9.00μμ

Η ισπανική κωμωδία του Πέδρο Αλμοδοβάρ «Δεν Κρατιέμαι - Los Amantes Pasajeros / I'm So Excited» θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της παραλίας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδοβάρ
Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Ραούλ Αρέμπαλο, Χαβιέ Κάμαρα, Κάρλος Αρέθες, Παθ Βέγκα, Μπλάνκα Σουάρεθ, Λόλα Δουένιας, Χούγκο Σίλβα, Σεσίλια Ροθ, Μιγέλ Άνχελ Σιλμπέστρε

Λίγα λόγια για την ταινία από το myfilm.gr:

Άρθρο ντροπή πάνω στα φέρετρα των θυμάτων του δυστυχήματος της Αίγινας

σχόλιο του Σώζου Διδυμιώτη


Να τον χαίρονται οι "κεντροαριστεροί" τον νέο Γκαιμπελίσκο τους!!! Το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο!!! Η παραπληροφόρηση από τήν μαφία κομμάτων και Μ.Μ.Ε.
έχουν συγκεκριμένο σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος.

Και είναι απλό:
Α) Γίνεται επιλογή πολιτικών στόχων.

Από 30 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές 2016-2017 στον Όμιλο Παραδοσιακών Αναζητήσεων (Ο.Π.Α.)

25ης Μαρτίου 43, Αργυρούπολη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Σταθερό: 2114077915 - Κινητό: 6932318022

Κολυμπώντας αναπόταμα

του Παντελή Μπουκάλα

Δεν πρόκειται για αίσθηση, υποψία, εντύπωση ή υπόθεση. Πρόκειται για σιγουριά, για στέρεη βεβαιότητα, μέσα στην κολυμπήθρα της οποίας βαφτιζόμαστε σχεδόν ταυτόχρονα με τα κανονικά βαφτίσια μας.

Για τη βεβαιότητα ότι πάντα μας αδικούν - σαν άτομα, τον καθέναν ξεχωριστά, αλλά και σαν σύνολο, με πολλά υποσύνολα. Μας αδικούν σαν Ελληνες, οι γείτονές μας και οι εκάστοτε μεγάλες δυνάμεις. Μας αδικούν όμως, μέσα στην Ελλάδα πια, σαν Ηπειρώτες, Μακεδόνες, Κρητικούς κ.ο.κ. Και, υποσύνολο εντός υποσυνόλου, μας αδικούν μέσα στην Κρήτη σαν Ρεθυμνιώτες, Ηρακλειώτες κ.ο.κ.