Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Τι προβλέπεται να γίνει στο Ελληνικό μετά το ΣΟΑ και την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος; - Ενημερωτική εκδήλωση στο «Καλλίπολις»


Το πρώην αεροδρόμιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως η «αυλή» του Ελληνικού, της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Αργυρούπολης και η κάθε μορφής «αξιοποίησή» του θα επηρεάσει τη ζωή των κατοίκων και εργαζομένων των νοτίων προαστίων -και όχι μόνο- της Αθήνας.

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι πρόκειται να γίνει στο Ελληνικό μετά την κατάθεση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) από τους επενδυτές & το ΤΑΙΠΕΔ και την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος.

«Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την κωμωδία «Το Μερίδιο των Αγγέλων - The Angels' Share» ολοκληρώνεται το μηνιαίο αφιέρωμα στον Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 24 Απριλίου στις 9.00μμ.

Είναι η 4η χαρακτηριστική ταινία του αφιερώματος στον μεγάλο άγγλο σκηνοθέτη, ενώ η τελευταία κυριακάτικη προβολή του Απριλίου θα γίνει στις 29 του μήνα στις 8.30μμ με την ιταλική κωμωδία «Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa» του Λουίτζι Κομεντσίνι.