Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Σοβαρές ενστάσεις για τρόπο που λειτουργούν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αλίμου

Οι σοβαρές ενστάσεις διατυπώνει η δημοτική κίνηση Αλίμου "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" για τον τρόπο που λειτουργούν οι Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Το "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ" εστιάζει κυρίως σε μη νόμιμες πλευρές λειτουργίας των επιτροπών και κύρια στον τρόπο που αυτές διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, το οποίο το 2017 ξεπέρασε το 1.100.000 ευρώ και τονίζει χαρακτηριστικά ότι "δεν θα κλείσουμε ποτέ τα μάτια σε παραλείψεις, παρατυπίες και παρανομίες. Αντίθετα, θα δημοσιοποιούμε τα πάντα".

Την ταινία «Ένας κύβος ζάχαρης» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 4 Ιουλίου

Με την ιρανική δραματική κωμωδία «Ένας κύβος ζάχαρης - A Cube of Sugar» του Ρεζά Μιρκαριμί συνεχίζει το αφιέρωμα στον ιρανικό και μαροκινό κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 9.00μμ.
 
Οι προβολές των ταινιών γίνονται στον Πολυχώρο «Πολυμήχανο café teatral» στην οδό Φλέμινγκ 58,
στην Αργυρούπολη κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παλαιό Φάληρο: Πανηγύρι της Αγίας Κυριακής στην Πλατεία Ντάβαρη, την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 8.00μμ



Αδιόρθωτοι και μοιραίοι




«Φωνάζουν οι πατριδέμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες»
Κώστας Βάρναλης

Και ξαφνικά οι φιλελεύθεροι, θιασώτες -υποτίθεται- των ανοικτών κοινωνιών και της παγκοσμιοποίησης, μεταμφιέστηκαν σε ακραιφνείς εθνικόφρονες, ρίχνοντας εγκληματικά στον κομματικό τζόγο το εθνικό θέμα του Μακεδονικού, αφενός για να κρύψουν την πολιτική γύμνια και το εσωκομματικό τους αλαλούμ και αφετέρου για να ψαρέψουν ψήφους αφελών, παραπληροφορημένων ή εθνικά υπερευαίσθητων.