Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Κατέστρεψαν και το πάρκο του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό, αλλά πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα - Φωτογραφίες & video


Χθες επίσης το sinergasia.gr δημοσίευσε το παρακάτω αποκαλυπτικό video που φανερώνει την ολοκληρωτική καταστροφή του Πάρκου του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό.

Σήμερα η παράταξη Κωνσταντάτου δημοσίευσε μακροσκελές κείμενο για να μας δείξει πώς ήταν η παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου επί Κορτζίδη και πώς την παρέδωσε ο κ. Κωνσταντάτος (για τη διπλή παράδοση στο πρώην 208... τσιμουδιά) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα (για το Μαρίνειο... την πάπια) πουλώντας στους πρόθυμους μια ισχυρότατη δόση κουτόχορτου.

Αφού ομολογήσουμε ότι χαρήκαμε που ενοχλήθηκαν, προς το παρόν μόνο τούτο (για τα υπόλοιπα αρκεί να ρίξετε μια ματιά παρακάτω, αλλά και στα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν):

Με τι εξοργίζονται γενικώς και ειδικώς ο κ. δήμαρχος φέτος και η παράταξή του πέρυσι;

Από την προσωπική σελίδα του κ. Κωνσταντάτου
Εξοργίσθηκε ο κ. Κωνσταντάτος, αλλά με τι ακριβώς;

Επειδή οι δυο εργαζόμενοι φωτογραφήθηκαν από ανθρώπους της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους; 

Επειδή φωτογράφισαν τους δυο εργαζόμενους να
δουλεύουν γονατιστοί ή καθήμενοι στα τέσσερα για να κάνει το κομμάτι του ο κ. Κωνσταντάτος επιδεικνύοντας τις εξωτερικού χώρου μοκέτες;

Ρίζα της διαπλοκής η οικογένεια Μητσοτάκη

Έτσι μπράβο, μαζί σου Νεκτάριε, τους έτσουξε η αποκάλυψη για το θαλασσοδάνεια στον Κήρυκα Χανίων του Μητσοτακέικου και έβαλαν το πρώτο φλέμα να εκτελέσει
συμβόλαιο λάσπης άλλη μια φορά...

Το ίδιο τους κάνει, σπαρταρούνε σα τα φίδια που έχουν φάει τη κατσουνέ στο κεφάλι και δαγκώνουν ό,τι βρουν μέχρι να ψοφήσουν!


*** * ***

Εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας για τη σχολική χρονιά 2016-2017

Τα αποτελέσματα της μοριοδότησης των αιτήσεων για εγγραφή στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

Μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι εγγραφές των παιδιών μέσω του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α, στο Κ.Α.Π.ΠΑ (Β. Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34, Γλυφάδα). Με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, ενισχύονται
οι οικογένειες που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις και μπορούν έτσι να εγγράψουν τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό χωρίς κανένα κόστος.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου.


Παύλος Πολάκης για το Νοσοκομείο Τρικάλων: Τώρα αρχίσει η πραγματική μάχη για το ποιος κυβερνά αυτόν το τόπο

από τη σελίδα του Παύλου Πολάκη

Όταν μίλησα για παραδικαστικό και σοβαρά προβλήματα στην απονομή Δικαιοσύνης σηκώθηκε η τρίχα όρθια σε πολλούς γιατί ακουμπήσαμε τα ιερά και όσια του συστήματος, που όλοι ξέρουν τι συμβαίνει και παράλληλα κάνουν τους ανήξερους .

Τα μεσάνυχτα Κυριακής η Αστυνομία Τρικάλων συνέλαβε δύο διοικητικούς (το διευθυντή και τον υποδιευθυντή) του Νοσοκομείου, γιατί έπιασαν δουλειά οι καθαρίστριες που είχαν προσλάβει με ατομικές συμβάσεις, διώχνοντας τον εργολάβο, μετά από μήνυση του τελευταίου και προσωρινή διαταγή που εξέδωσε ένας δικαστής, παρά το ότι είχαν ενημερωθεί οι δικαστές ότι πρόκειται για κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης από την οποία δεν θα κάνουμε πίσω, καθώς αμείβονται καλύτερα οι εργαζόμενοι και το Νοσοκομείο εξοικονομεί πόρους που καρπώνονταν και μοίραζαν οι εργολάβοι.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση: