Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ολοκληρώνονται εντός του Ιουλίου οι εργασίες εγκατάστασης βυθιζόμενων κάδων  απορριμμάτων σε πέντε (5) σημεία της Νέας Σμύρνης.
  1. Αγίας Σοφίας & Βοσπόρου
  2. Αφροδίτης & Κυζίκου
  3. Αγχιάλου & Ελλησπόντου
  4. Πεζόδρομος Κεντρικής Πλατείας (25ης Μαρτίου)
  5. Πλατεία Ιωνίας
Το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και η λειτουργία του θα ξεκινήσει με την προσαρμογή δύο γερανών στα υπάρχοντα απορριμματοφόρα.
Τα πλεονεκτήματα των βυθιζόμενων κάδων είναι ότι δημιουργούνται διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων και όλα γίνονται υπόγεια χωρίς οσμές και θόρυβο.
Δημιουργούν μια καλύτερη αισθητική εικόνα της πόλης και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό αναπλάσεων και περιβαλλοντικής αναβάθμισης μέσα στον αστικό ιστό.

Προϋπολογισμός Έργου:  222.000 €.
Χρηματοδότηση Έργου : ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ


Πηγή

Απάντηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού για κλειστό γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη

Απάντηση θεωρεί ότι δίνει ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός σε όσα δήλωσε ο Ανδρέας Νεφελούδης σε σχέση με το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Δείτε την καταγγελία Νεφελούδη εδώ και όσα υποστηρίζει η δημοτική κίνηση "Στροφή Νέας Σμύρνης" εδώ και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Σγουρού :
Σε σχέση με χθεσινό άρθρο του Ανδρέα Νεφελούδη, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και αφορά την κατασκευή κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου- Κολυμβητηρίου στη Ν. Σμύρνη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απάντησε ως εξής:
«Με λύπη διαπιστώνω ότι, ακόμα και τώρα, ένα μήνα πριν παραδοθεί η σκυτάλη της Περιφέρειας στην επερχόμενη Διοίκηση, η επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας συνεχίζεται. Αντί να αναγνωρίζεται η συνεπής πολιτική μας της συνέχισης έργων απαραίτητων στη νεολαία και την κοινωνία, γεμίζοντας τα κενά του Κράτους από το δικό μας προϋπολογισμό, τα αθλητικά έργα χαρακτηρίζονται «πεταμένα λεφτά που δε χρειάζονται».
Η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στη Ν. Σμύρνη αποτελεί ένα ακόμη βήμα μιας μακράς διαδικασίας που ξεκίνησε το 2009 με ομόφωνο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης προς τη Νομαρχία Αθηνών, η οποία και το είχε εγκρίνει. Τώρα, μετά από όλες τις απαραίτητες και χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάστηκε να γίνουν, μπαίνει στην τελική ευθεία.
Σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό, με λύπη μου και πάλι διαπιστώνω ότι υπάρχει άγνοια, αφού είναι γνωστό ότι όταν ακολουθείται η διαδικασία της ανοιχτής δημοπρασίας, όπως θα γίνει με το συγκεκριμένο έργο, η έκπτωση μπορεί να φθάσει και το 50%.
Η δουλειά μας ως Περιφέρεια είναι να στηρίζουμε και να προχωράμε ολοκληρωμένες μελέτες όλων των Δήμων. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου».

Ο Ηρακλής Κηφισιάς 3-2 την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα του F4 Κορασίδων

Με ένα ματς θρίλερ, που διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες άνοιξε η αυλαία του Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, τελικά επικράτησε με 3-2 της Ηλιούπολης κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά την ανατροπή είχε κάνει η Ηλιούπολη στο πρώτο σετ το οποίο και πήρε με 25-23 αν και έχανε με 19-23, για να κάνει πιο εύκολα το 2-0, ωστόσο η ομάδα της Κηφισιάς μείωσε εύκολα σε 2-1, πήρε στις λεπτομέρειες το δ’ σετ και στο τάι μπρέικ προηγήθηκε με το καλημέρα με 6-1.

Η Ηλιούπολη προσπάθησε, μείωσε σε 8-6 και 10-9 αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ο Ηρακλής πήρε τη νίκη.

Δυνατό τεστ με Ατρόμητο για την Καλλιθέα

Με προπονήσεις στο γήπεδο του Ρουφ και δίχως ιδιαίτερα προβλήματα για τον Σταύρο Ηλιόπουλο (ΦΩΤΟ) συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας αναμένεται να τσεκάρει
την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του σε ένα δυνατό τεστ που θα δώσει η Καλλιθέα το Σάββατο (19/7) απέναντι στον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως προπονητής της ομάδας Νέων αναλαμβάνει ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος διετέλεσε τεχνικός επί 3 χρόνια στην ομάδα Κ17 και προήχθη τώρα στην ομάδα Κ20. Επίσης, συνεργάτης του με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού του τμήματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Θάνος.

“Σπάει” στα τέσσερα η Β’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών ;

Η μέχρι πρότινος χαώδης περιφέρεια, στην οποία ψηφίζει το 40% του εκλογικού σώματος, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν… Oι 34 δήμοι και οι 44 έδρες της Β’ Αθηνών θα κατανεμηθούν περίπου ισομερώς, σε τέσσερις μικρότερες περιφέρειες.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο και προωθεί την άμεση κατάθεσή του στη Βουλή. Το σχέδιο αυτό φέρεται να το έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, η Β’ Αθηνών εξετάζεται να χωριστεί σε τέσσερις περιφέρειες – τομείς: Στον Νότιο, τον Δυτικό, τον Βόρειο και τον Κεντρικό τομέα:

Άλιμος: Συμφωνία με Δωροβίνη

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΠΑΕ Άλιμος, προσθέτοντας στο δυναμικό του τον Σπύρο Δωροβίνη. Ο 31χρονος άσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους νεοφώτιστους, έχοντας θητεύσει σε αρκετές ομάδες Football League και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά
την ομάδα στους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άλιμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφική προσθήκη του φετινού καλοκαιριού. Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο μέσος, Σπύρος Δωροβίνης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στην Δόξα Βύρωνος πριν μεταγραφεί στον ΑΟ Γλυφάδας. Ο 31χρονος άσος αναμένεται να προσφέρει αρκετές λύσεις καθώς διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία κάτι που πιστοποιεί και το πλούσιο βιογραφικό του.
Συγκεκριμένα, ο Δωροβίνης έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο μετρώντας αρκετές συμμετοχές (146 επαγγελματικές συμμετοχές με απολογισμό 21 τέρματα). Ο χαρισματικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό. Την περίοδο 2006-2007 έκανε το μεγάλο βήμα καθώς μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Εθνικός Πειραιά, Αγία Παρασκευή και Ηλιούπολη ήταν οι επόμενες ομάδες του Δωροβίνη, ενώ αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι με τον ΑΟ Γλυφάδας και τον Φωστήρα τις σεζόν 2011 έως το 2013 κατέκτησε τρίτα πρωταθλήματα (2 Δ’ Εθνικής και 1 Γ’ Εθνικής) και δυο Κύπελλα Αθηνών. Η οικογένεια της ΠΑΕ Άλιμος καλωσορίζει τον Σπύρο Δωροβίνη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ενημερωθείτε για το νέο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Αρτάκης

Η "Στροφή Νέας Σμύρνης" αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά να αναπληρώσει το κενό του δήμου. Παρά τις εξαγγελίες περί διαφάνειας που ακούσαμε στις δημοτικές εκλογές, η πραγματικότητα παραμένει ότι η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και τη διασφάλιση της πρόσβασής τους σε όλες τις πληροφορίες.

Έτσι, επιλέγει να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!), για σήμερα Τετάρτη 16 Ιουλίου, για την έγκριση της προγραμματικής σύμβασής με την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Αρτάκης, κόστους 17.500.000 €, χωρίς να να διαθέσει ούτε καν ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο της μελέτης στους δημοτικούς συμβούλους (πόσο μάλλον σε όλους τους πολίτες).

Η δημοτική κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης απαίτησε και πήρε τα κύρια τμήματα της μελέτης για το έργο. Τα θέτει στη διάθεση όλων των δημοτικών συμβούλων, αλλά και κάθε δημότη, προκειμένου να έχουν πλήρη ενημέρωση.
Την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου, τα σχέδια, τον προϋπολογισμό των αρχιτεκτονικών, και την τεχνική έκθεση θα τα βρείτε εδώ.

Στην Καλλιθέα ο Καρλάφτης

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πόλις καθώς η ομάδα της Καλλιθέας απέκτησε τον Αλέξανδρο Καρλάφτη ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα της Δραπετσώνας.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον αθλητή Αλέξανδρο Καρλάφτη. Ο Αλέξανδρος Καρλάφτης είναι 30 χρονών και στη περυσινή περίοδο ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ και σουτέρ τρίποντων του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Δραπετσώνας παίζοντας στη θέση «3″. Έχει παίξει στη ΓΈ θνική με τις ομάδες του Πορφύρα και Πειραικού και πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τον Φάρο Κερατσινίου».


Πηγή
Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πόλις καθώς η ομάδα της Καλλιθέας απέκτησε τον Αλέξανδρο Καρλάφτη ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα της Δραπετσώνας.
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον αθλητή Αλέξανδρο Καρλάφτη. Ο Αλέξανδρος Καρλάφτης είναι 30 χρονών και στη περυσινή περίοδο ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ και σουτέρ τρίποντων του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Δραπετσώνας παίζοντας στη θέση «3″. Έχει παίξει στη ΓΈ θνική με τις ομάδες του Πορφύρα και Πειραικού και πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τον Φάρο Κερατσινίου».
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130460:2014-07-15-05-47-21&catid=5:c-ethniki&Itemid=16#sthash.klpAtnCT.dpufΣε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πόλις καθώς η ομάδα της Καλλιθέας απέκτησε τον Αλέξανδρο Καρλάφτη ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα της Δραπετσώνας.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον αθλητή Αλέξανδρο Καρλάφτη. Ο Αλέξανδρος Καρλάφτης είναι 30 χρονών και στη περυσινή περίοδο ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ και σουτέρ τρίποντων του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Δραπετσώνας παίζοντας στη θέση «3″. Έχει παίξει στη ΓΈ θνική με τις ομάδες του Πορφύρα και Πειραικού και πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τον Φάρο Κερατσινίου».
Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πόλις καθώς η ομάδα της Καλλιθέας απέκτησε τον Αλέξανδρο Καρλάφτη ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με την φανέλα της Δραπετσώνας.
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον αθλητή Αλέξανδρο Καρλάφτη. Ο Αλέξανδρος Καρλάφτης είναι 30 χρονών και στη περυσινή περίοδο ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ και σουτέρ τρίποντων του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Δραπετσώνας παίζοντας στη θέση «3″. Έχει παίξει στη ΓΈ θνική με τις ομάδες του Πορφύρα και Πειραικού και πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τον Φάρο Κερατσινίου».
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130460:2014-07-15-05-47-21&catid=5:c-ethniki&Itemid=16#sthash.klpAtnCT.dpuf

Τσατσαρώνης και Λαγογιάννης στην Καλλιθέα

Στις δύο πρώτες τις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ΑΕ Καλλιθέας Παναγιάς Φανερωμένης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μίλτου Πασχόπουλου απέκτησε τον Τσατσαρώνη Χριστόφορο, αμυντικό χαφ από τους Ακρίτες Συκεών και τον Λαγογιάννη Γιώργο, 23χρονών χαφ, από ΠΟ Μαλακοπής.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τουλάχιστον άλλα τρία ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα σκαριά και περιμένει η ομάδα μόνο το τελικό “οκ” για να τα ανακοινώσει.

Πηγή

Ανδρέας Νεφελούδης εναντίον Γιάννη Σγουρού για το νέο δημοτικό γυμναστήριο

Η δήλωση του Ανδρέα Νεφελούδη :

Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο απερχόμενος Σγουρός, προσπαθεί να δεσμεύσει τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με κολλητούς Δήμους για έργα φαραωνικού τύπου. Έτσι αύριο γίνεται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην Νέα Σμύρνη με θέμα την υπογραφή προγραμματικής
σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας για την κατασκευή κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου- Κολυμβητηρίου 3500 (!!!!!) θέσεων και με κόστος (ακούστε- ακούστε) 17.000.000€.

17 εκατομμύρια πεταμένα για ένα έργο που δεν χρειάζεται, ενώ η κοινωνία χειμάζεται. Σκεφτείτε πόσα έργα στοιχειωδών κοινωνικών υποδομών και αλληλεγγύης θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν με τα λεφτά αυτά. Αυτό αποτελεί αίσχος και όνειδος και χαρακτηρίζει το σύνολο της θητείας Σγουρού. Ποιός ξέρει τι άλλο υπάρχει από πίσω;

Νομίζω πως η νέα περιφερειακή αρχή εκτός από την άμεση καταγγελία για διασπάθιση των πόρων της περιφέρειας, τώρα στο τέλος της θητείας του απερχόμενου, πρέπει να βαδίσει στην νομική διερεύνηση της καταγγελίας όλων αυτών των συμβάσεων που υποθηκεύουν, αν υλοποιηθούν το μέλλον της νέας αρχής.

Ο Δήμος Γλυφάδας ψάχνει ανείσπρακτα και μοιράζει κλήσεις

Πολλοί είναι οι κάτοικοι σε Αλιμο, Καλαμάκι, Φάληρο, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, που παρέλαβαν ειδοποίηση για πληρωμή κλήσης απο το Δημο Γλυφάδας επί δημαρχίας Κόκορη, η οποία φέρεται να επιβλήθηκε πριν από πολλά χρόνια. Σε πολλούς υποτιθέμενους παραβάτες δημιουργεί πλήθος προβλημάτων καθώς οι περισσότερες κλήσεις αναγράφουν το ίδιο ποσό προστίμου, ενώ οι οδηγοί δεν θυμούνται αν είχαν επισκεφτεί τον δήμο Γλυφάδας εκείνη την ημερομηνία και εαν πάρκαραν το οχημά τους στο σημείο που τους επιβλήθηκε η υποτιθέμενη κλήση.
 
Ωστόσο πολλοί εξαγριωμένοι οδηγοί φέρεται να δηλώνουν ότι είναι γνωστή η νοοτροπία της αυθαιρεσίας του πρωην δημάρχου της Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, αλλά δεν επιτρέπεται να πληρώνουν οι επισκέπτες της Γλυφάδας τα σπασμένα του Δημου.

Μάλιστα σε όλες τις κλήσεις υπάρχει και μια υπενθύμιση: «Παρακαλείστε όπως εξοφλήσετε το αναγραφόμενο ποσό μέχρι 30 Ιουνίου 2014», δηλαδή 5 μέρες μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Εξάλλου τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει τον Δήμο Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου.

«Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου»

γράφει η Εύη Πάτκου*



«H Coca Cola 3E αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την βελτίωση των σχολικών υποδομών, υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα  “Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου”, με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και δασκάλους ένα πιο όμορφο, φιλικό
και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον». Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας  «Αγγελιοφόρος»,  και συνεχίζει :  «Από το πρόγραμμα ωφελήθηκαν, 2.800 μαθητές από 8 σχολεία της Θεσσαλονίκης». (Περισσότερα μπορεί να βρει κανείς εδώ, εδώ και εδώ).

To δημοσίευμα δεν αναφέρεται καθόλου όμως στην κατάσταση που έχει φέρει η εταιρεία «Coca Cola 3E» σε εκατοντάδες οικογένειες με την επιλογή της να κλείσει τις παραγωγικές της  μονάδες σε όλη τη χώρα, και  να μεταφέρει την  έδρα της στην Ελβετία και άλλες δραστηριότητές της εκτός Ελλάδας.

Η επιχείρηση της Coca-Cola 3Ε που ξεκίνησε από την Ελλάδα και επεκτάθηκε με τεράστια κερδοφορία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, εκτός από τα παραπάνω, τώρα προχωράει ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη απαξίωση των εργοστασίων της στη χώρα μας. Το τελευταίο διάστημα, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε κλείσιμο κρίσιμων τοπικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, διακοπή δραστηριοτήτων, περικοπές εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

Συλλογικό φαγοπότι και ρεμπέτικο γλέντι στην Ηλιούπολη


Στην Αυγή του Σαββάτου: Νέο ένθετο για τη μουσική με προφορά CD των Τρίο ΤΕΚΚΕ

Η ΑΥΓΗ ξεκινάει μια νέα εκδοτική προσπάθεια, υιοθετώντας την "Κόκκινη Καρφίτσα".

Το ένθετο, που θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα το Σάββατο 19 Ιουλίου, έρχεται να καλύψει διπλό κενό.

Από τη μια, η απουσία έγκυρου και ενδιαφέροντος περί τα μουσικά λόγου, που χαρακτηρίζει μεγάλο κομμάτι των ελληνικών media.

Από την άλλη, η κατάρρευση της δισκογραφίας και ο αποκλεισμός σημαντικών καλλιτεχνών, νέων και παλαιότερων, από το εν δυνάμει κοινό τους.

Η Κόκκινη Καρφίτσα φιλοδοξεί να καλύψει και τα δυο κενά, φιλοξενώντας κείμενα εκλεκτών αρθρογράφων με χρόνια προσφοράς στο χώρο και, ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα cd κάθε μήνα, νέο και ακυκλοφόρητο. Ξεκινάμε με το άλμπουμ 'Σαμάς' του μετα-ρεμπέτικου σχήματος Τρίο Τεκκέ, που παρά την αίσθηση που έχει κάνει στο εξωτερικό, παραμένει άγνωστο στη χώρα μας.

Πηγή : www.avgi.gr