Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

“Απασφάλισε” ο Πολάκης: “Όλα αυτά τα ΜΜΕ βλέπουν μόνο καταστροφή γιατί τους κόψαμε τη μάσα” (video)

Με ονόματα και ποσά μίλησε ο Παύλος Πολάκης στην “Αίθουσα Σύνταξης” περιγράφοντας το πάρτι που γινόταν με τις απευθείας αναθέσεις για διαφημιστική προβολή.

Συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αν. Υπουργός Υγείας πήραν:

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με αφορμή την 28η Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία χρόνια έχει καταβάλει τεράστιες
προσπάθειες, υλοποιώντας δράσεις και προγράμματα προκειμένου να είναι κάθε μέρα, ημέρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Συγκεκριμένα:

Συμφωνώ ότι η δημοτική αρχή πρέπει να σέβεται τα χρήματα των δημοτών και να μην αφήνει τη δημοτική περιουσία να ρημάζει


Σήμερα ο κ. Κωνσταντάτος μίλησε για "ασβέστωμα" των εσοχών που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι απορριμμάτων, αλλά δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το νέο σόου.

Η απαισιοδοξία μου βασίζεται στην εμπειρία από το "έχω δώσει εντολή να καθαρίζουν τις εσοχές των κάδων με σκούπα και φαράσι", που δεν το είδαμε ποτέ.

Στον "αέρα" η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Σμύρνης. Ζήτησε αντικατάσταση ήδη ο Νίκος Σιούτας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαρτίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Σιούτας προτάθηκε από την παράταξη Τζουλάκη να αναλάβει την προεδρία του Νομικού Προσώπου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ούτε το μελάνι της πολιτικής απόφασης δεν πρόλαβε να στεγνώσει και ο Νίκος Σιούτας μας επιβεβαίωσε πως αρνήθηκε να παραλάβει από τον προκάτοχό του, ζητώντας παράλληλα φυσικά και την αντικατάστασή του από Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Aλλάζει η ημερομηνία των εγγραφών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά - Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά γέννησης

Δεν χρειάζεται οι γονείς να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών. Τα πιστοποιητικά αναζητούνται από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού.
 

Από τη φετινή σχολική χρονιά αλλάζει η ημερομηνία των εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία καθώς όπως ενημερώνει το υπουργείο Παιδείας, θα γίνονται πλέον από 2 έως 19 Μαΐου.

Ανακαλύψτε τις υπέροχες γωνιές της πόλης μας. Θα εκπλαγείτε!!!Ξεχωριστή αφιέρωση στον "Εξωραϊστικό" Σύλλογο της Γειτονιάς και της Προόδου...
 

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για τα POS - Ορίζεται προθεσμία τριών μηνών

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την εγκατάσταση των αυτόματων μηχανημάτων εξόφλησης συναλλαγών με κάρτες (POS) από δεκάδες επαγγέλματα
που εντάχθηκαν στην πρώτη φάση υποχρεωτικής εφαρμογής του μέτρου.

Δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπουργική απόφαση με την οποία ορίζεται προθεσμία τριών μηνών, η οποία ξεκινά απο σήμερα για την σύμμόρφωση των υπόχρεων.

Καλά οι μαθητές και καθηγητές από το 3ο Λύκειο Γλυφάδας που επέβαιναν σε λεωφορείο που άρπαξε φωτιά (video)

Μαθητές και καθηγητές του 3ου λυκείου της Γλυφάδας Αττικής επέβαιναν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο διώροφο τουριστικό λεωφορείο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά χθες το απόγευμα, τη στιγμή που κινείτο στην περιμετρική οδό της Πάτρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Πολιορκία τραμπούκων σε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Επίθεση με πέτρες στην πορεία (video)

Όπως γράφει η Αλέκα Ζουμή στο Κόκκινο αλλά περιγράφεται και σε ρεπορτάζ του documento:

Στο ίδιο έργο θεατές: Κάτοικοι, φορείς, συλλογικότητες και παρατάξεις που τολμούν να εκφέρουν διαφορετική άποψη για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Για ακόμη μια φορά επικράτησε ένταση το απόγευμα της Τετάρτης με τους ίδιους πρωταγωνιστές…

235.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση παιδικής χαράς στην οδό Αναξαγόρα στον Ταύρο

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «ανάπλαση παιδικής χαράς στην οδό Αναξαγόρα της Δ.Κ. Ταύρου» αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 235.000 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

394.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την αναβάθμιση του δικτύου πεζοδρόμων στην περιοχή Αμπελακίων στον Άλιμο

Τη χρηματοδότηση έργου προϋπολογισμού 394.180 ευρώ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αντικείμενο τη βελτίωση δικτύου πεζοδρόμων περιοχής
Αμπελακίων στον Άλιμο.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και η διασφάλιση της άνετης και ασφαλούς μετακίνησής τους με παρεμβάσεις στο δίκτυο πεζοδρόμων της περιοχής των Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι εκτεταμένες τοπικές φθορές που παρουσιάζει.

Διανοούμενοι αδιανόητου κομπλεξισμού...

Αν οι λαοί εκτός από τις πολιτικές έχουν και τις πνευματικές ηγεσίες που τους αξίζουν, τότε την έχουμε πολύ άσχημα.

Χρόνια λέμε πως η κρίση που μας βασανίζει δεν είναι πρωτίστως οικονομική, αλλά αξιών. Από πού να αντλήσει, ωστόσο, τις τελευταίες το έρμο αυτό πόπολο όταν οι υποτίθεται πιο καλλιεργημένοι ανάμεσά του υπερασπίζονται στην ουσία το σύστημα που κατέρρευσε γιατί χάρη σε αυτό τα κονομούσαν εδώ και δεκαετίες ως χαραμοφάηδες με ντοκτορά;...