Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Πλούσιο και πολύμορφο το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Απριλίου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Πλούσιο και πολύμορφο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Απριλίου που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Καλλίπολις», ο Απρίλιος περιλαμβάνει Πασχαλινό bazaar, συζήτηση για το μυθιστόρημα «Ταξείδιον Απαράμιλλον» της Έφης Βατανίδου (διοργάνωση της Λέσχης Ανάγνωσης «Βιβλιοταξιδευτές») και μουσική-πολιτική εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά με τη συμμετοχή απεργών της Coca Cola.

Το πρόγραμμα προβολών Απριλίου 2018 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με τρεις εξαιρετικές ταινίες (ελληνική, ισπανική & ιταλική) και με ένα ακόμη αφιέρωμα, στον Ken Loach αυτή τη φορά, συνεχίζονται οι προβολές για τον Απρίλιο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Καλλίπολις», το αφιέρωμα στον
Ken Loach περιλαμβάνει 4 χαρακτηριστικές ταινίες του μεγάλου άγγλου σκηνοθέτη που θα προβάλλονται διαδοχικά κάθε Τρίτη στις 9.00μμ, ενώ οι προβολές της Κυριακής θα γίνονται κανονικά στις 8.30μμ (με εξαίρεση τις Κυριακές του Πάσχα & του Θωμά που δεν θα προβληθούν ταινίες).

Πρόταση της δημοτικής κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» για το πρόγραμμα για δωρεάν WiFi στο Δήμο Αλίμου

Πρόταση προ ημερήσιας διάταξης για τη δυνατότητα χρηματοδότησης του Δήμου Αλίμου από το πρόγραμμα της Ε.Ε. «WiFi for Europe (WiFi4EU)», κατέθεσε
η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» Ελένη Μπελιά.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία σημείων για δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (π.χ. πλατείες, δημόσια κτήρια κλπ.) και η χρηματοδότηση γίνεται με την χορήγηση δελτίου (voucher) αξίας 15.000€.

Αργυρούπολη: Εκδήλωση - συζήτηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 7.30μμ


Δείτε την πρόσκληση:

Άλιμος: Μέχρι την Τετάρτη 18 Απριλίου οι αιτήσεις για την επανασύνδεση ρεύματος σε ευπαθή νοικοκυριά

Ξεκίνησε και στον Άλιμο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών, των οποίων η κύρια κατοικία έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Το μέτρο προβλέπεται από την
Υπουργική Απόφαση ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228 (474/Β/2018) και αποσκοπεί στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος και την επανασύνδεση, εφόσον πληρούνται τα χαμηλά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.