Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Όχι άλλο Χίλτον!

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά

Χριστέ μου, έρχονται... έρχονται και δεν έχω προλάβει ούτε να μαγειρέψω, ούτε να φτιάξω τα μαλλιά, σαν τη θεια μου τη Βασίλω στο χωριό με το τσεμπέρι θα είμαι.

Πώς να εμφανιστώ εγώ μπροστά της; Αυτή
στην τρίχα, με το ταγιεράκι της, με τις φιρμάτες της γόβες, το τσαντικό, τα μαύρα της γυαλιά και δε συμμαζεύεται!

Επιχειρήσεις τύπου Φαρ Ουέστ στο Πάρκο Τρίτση, ενώ η ΚΕΔΕ με προσφυγή στο ΣτΕ επιλέγει να κοπεί η χρηματοδότηση

της Ηλέκτρας Βισκαδουράκη

Σε προσβολή στο Συμβούλιο της Επικρατείας της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που εξασφαλίζει σταθερή χρηματοδότηση για το Πάρκο Αντώνης Τρίτσης αποφάσισε να προχωρήσει η ΚΕΔΕ, αντιδρώντας στην εξασφάλιση μηνιαίας προσόδου ύψους 58.000 ευρώ προερχόμενη από την τακτική χρηματοδότηση των 66 δήμων της Αττικής.

Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την παρέμβαση του δημάρχου Ιλίου Ν. Ζενέτου, ο οποίος τη Δευτέρα απέστειλε συνεργείο καθαριότητας στο πάρκο, το οποίο αφαίρεσε παράνομα αντλία νερού που βρίσκεται εγκατεστημένη σε γεώτρηση.

«Αποστολή» εξετελέσθη! - Σκανδαλώδης παραχώρηση σχολικού χώρου στη ΜΚΟ της εκκλησίας από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

του Χρήστου Κάτσικα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου να παραχωρήσει το κτίριο των πρώην εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Ταύρου, που βρίσκεται
εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίων-Λυκείων της περιοχής, στη ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Εκπαιδευτικοί φορείς και συλλογικότητες της περιοχής, με πρωτοβουλία της Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στο 1ο Λύκειο Ταύρου τη Δευτέρα, κατήγγειλαν τη σκανδαλώδη αυτή απόφαση παραχώρησης απαραίτητου στεγασμένου εκπαιδευτικού χώρου (πάνω από 1.000 τ.μ., με ένα από τα μεγαλύτερα αμφιθέατρα στη χώρα) στη ΜΚΟ.