Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην όμορφη και κατάφυτη Αυλή του Χώρου και περνάμε υπέροχα

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ, οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην όμορφη και κατάφυτη Αυλή του Χώρου και περνάμε υπέροχα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζές & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια όμορφη βραδιά.

Κάθε Πέμπτη τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας στο «Καλλίπολις»

Κάθε Πέμπτη θα πραγματοποιούνται τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, με τον Σπύρο Τσακίρη (ελευθεροτυπία - carnetdevoyage.gr) και τη Γωγώ Γαλανοπούλου, οι οποίοι κάνουν το μάθημα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Όσοι/ες παρευρέθηκαν στα πρώτα μαθήματα στο «Καλλίπολις» είχαν μια πρώτη συναρπαστική εμπειρία και πλέον έχουν τη δυνατότητα να διδαχτούν
ψηφιακή φωτογραφία, τεχνικές κινητού, μηχανές με φιλμ, φωτογραφία ταξιδιωτική και δρόμου, video editing, montage, narration.

Κάθε Πέμπτη και τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Στιχουργικής στο «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις 7.00μμ, τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Στιχουργικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με τον συγγραφέα - στιχουργό Δημήτρη Τσακαλία.

Τα Εργαστήρια διοργανώνει το «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την εταιρεία μουσικών εκδόσεων «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών» και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, ώρες 7.00 - 9.00μμ στον φιλόξενο Χώρο.