Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αγία Ελεούσα - Άγιος Δημήτριος 3-0

Τα γκολ για τη γηπεδούχο πέτυχαν ο Ρούσσος (49') και ο Κακαβάς (61', 79)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου, Καραγιαννίδης, Τσιλιπάνος.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β.,
Κατσαμπάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χριστούλης, Καλογερής (85' Πλακάς), Φιλιππίδης (78' Ντατσιονάκης), Ρούσσος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ρουμπής, Νούλας, Σινοβάρφη (61' Πανταζής), Κυριάκης, Φειδάς, Αδαμίδης, Κοκλίδης, Μανιάτης (61' Γάτσιος), Μαλτέζος, Καρζής, Γκίκας (77' Κορομπίλης).

Ιάσων - Χαραυγιακός 0-3

Τα γκολ για τον Χαραυγιακό πέτυχαν οι Τουγουτζόγλου (25') και  Μπίτιλης (62', 65'), ενώ στο τελευταίο λεπτό ο Αβίντογλου σημάδεψε το δοκάρι.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου, Νικολαδός, Γεωργακόπουλος

ΙΑΣΩΝ: Σταυριανουδάκης, Βασιλάκος Β., Καψιόχας (55' Σωτηρόπουλος), Βασιλάκος Η., Χαλιάσος, Μιχαλόπουλος (73' Μανδαμαδιώτης), Πλάκας, Γιεγές, Βαφειάδης, Φακίνος, Μπίτζας (46' Πατέλης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ράμμος, Μπιρμπιλής, Κορρές, Ντακόβ (60' Μπίτιλης), Τουγουτζόγλου (50' Μπουγάτσιας), Κουντουριώτης, Παπαδημητρίου Α. (75' Παναγόπουλος), Αβίντογλου

Διάνα Ηλιούπολης - Ρουφ 2-0


Τα γκόλ πέτυχαν ο Παρασκευόπουλος (27') και ο Απέργης Ν. (44'), οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μόλις στο 4' με τον Καραβίδα, ενώ στο 10' με τον ίδιο παίχτη έχασαν πέναλτι που απέκρουσε ο Κόρρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοσικίδης, Δόσης, Νάρης

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Φραγκάκος (64' Βογιατζόπουλος),
Λουκάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Παρασκευόπουλος (77' Γκίκας), Μπαλαφούτης (71' Πέτσας), Απέργης Ν., Χούδρας

ΡΟΥΦ: Χαρίσης, Καραμπάς (52' Φωτόπουλος), Καραβίδας, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Γιάνγκολο, Τομπουλίδης, Ρίζος, Κολοφώτης, Ντα Σίλβα (46' Ασλανίδης), Γαλάνης (66' Λεβαντάκος)

Σούρμενα - Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 80' ο Θεοδώρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος,Δανέζης Μπαμπάς

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ασλάνογλου, Πρέκας (89' Μπαρμπαλιάς), Κοντιμπάς, Ακριτίδης (58' Τσικρητέας), Γκοβίλας, Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Αναστασόπουλος, Πετρίτσης, Χατζηγεωργίου, Γιαννόπουλος (80' Μετλίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουραΐτης, Δούκας (70' Σταμτάκης), Παπδόπουλος, Καρίτζης, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Ρεστσόβ, Λέκκας, Γκροπάι (55' Κίτσιος), Παπανικολάου, Ζέλο.

Συνεχίζει απτόητος ο ΓΣ Αργυρούπολης: νίκησε 3-2 τον Άγιο Ιερόθεο

Εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Αθήνας πραγματοποιεί ο ΓΣ Αργυρούπολης.

Όχι μόνο παραμένει αήττητος μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αλλά με την εκτός έδρας νίκη του επί του Αγίου Ιεροθέου με 3-2 είναι σε απόσταση αναπνοής από την Αγία Παρασκευή που οδηγεί την κούρσα του ομίλου.
Τα γκολ: 3' Μπερτσιάς, 81' Καραγιώργος (για τον
Άγιο Ιερόθεο) - 7' Κοκκινές, 32' αυτ. Ντεντόπουλος, 69' πεν. Σεφανιδάκης (για την ομάδα της Αργυρούπολης).
Χαμένο πέναλτι: 41' Μπερτσιάς (απέκρουσε ο Λεβέντης).


ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μηλιώνης (46' λ. τρ. Μυλωνάς), Οικονόμου, Παπαχριστόπουλος (63' Διονυσόπουλος), Ντεντόπουλος, Μπιρμπίλι, Κουμπούλης, Μπερτσιάς, Καλλιπολίτης, Καραγιώργος, Πανούσης, Νταβιώτης (54' Κρεμμύδας).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Δ., Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν. (58' Μπουσουλόπουλος), Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Α., Υφαντής, Μένταυλος (46' Ζουμπουρλής), Κοκκινέλης, Στεφανιδάκης (73' Κορκολής).

Πηγή: www.sentragoal.gr

Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη δημοτική συγκοινωνία

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 8ης Οκτωβρίου, ο εισηγητής της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης για το θέμα της δημοτικής συγκοινωνίας, Τάκης Κοροβέσης, τοποθετούμενος ανέφερε τα εξής:
1. Είμαστε θετικοί στη δημιουργία τοπικής συγκοινωνίας. Ως διοίκηση καταπιαστήκαμε με το θέμα. Σχεδιάσαμε προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών και ζητήσαμε από τον ΟΣΥ και μας έστειλε υπόδειγμα προγραμματικής σύμβασης. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την έκδοση άδειας απαιτεί οικονομοτεχνική μελέτη την οποία δεν προλάβαμε να κάνουμε.
2. Η μετακίνηση των πολιτών με δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς είναι δημόσιο αγαθό το οποίο υποβαθμίζεται από τις περικοπές στο προσωπικό και στα συγκοινωνιακά μέσα.  
Ο σχεδιασμός που κάνει μια δημοτική αρχή θα πρέπει να παίρνει υπόψη της την επιδίωξη της κυβέρνησης να μεταφέρει ευθύνες της κεντρικής διοίκησης στους δήμους οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ήδη υπάρχουσες αρμοδιότητές τους. 
Η εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με τη βελτίωση του δρομολογίου και της συχνότητας ορισμένων από τις 29 λεωφορειακές γραμμές που διασχίζουν το δήμο μας. Σήμερα, υπό το πρίσμα των νέων περικοπών που σχεδιάζει ο ΟΣΥ γίνεται αντιληπτός ο λόγος της σταθερής άρνησής του στις προτάσεις της διοίκησής μας για βελτίωση της γεωγραφικής κάλυψης του δήμου μας.
3. Η διοίκηση φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο την έγκριση μιας προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΣΥ για την ενοικίαση δύο λεωφορείων μέχρι τέλος του 2014 και ενός τρίτου το 2015, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστά και να συζητηθούν από το δημοτικό συμβούλιο τα δρομολόγια, το κόστος λειτουργίας τους (καύσιμα, συντήρηση, ασφάλιση), το προσωπικό που θα εργαστεί και πώς θα εξασφαλιστεί από το δήμο, οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας. Κατανοούμε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία είναι πιλοτική και θα αναπροσαρμοστεί στην πορεία εφαρμογής της. Ωστόσο λείπουν σοβαρές παράμετροι για να μπορέσει να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο. Άλλωστε δεν αρκεί να ενοικιαστούν δύο λεωφορεία τα οποία θα κάθονται μέχρι να λυθούν όλα τα παραπάνω, ώστε να κατατεθεί σχετική οικονομοτεχνική μελέτη που απαιτείται για την έκδοση άδειας λειτουργίας χωρίς την οποία δεν μπορεί να ξεκινήσει η δημοτική συγκοινωνία. Προτείνουμε την αναβολή του θέματος και την εισαγωγή του το συντομότερο δυνατό συνοδευόμενο από την αναγκαία οικονομοτεχνική  μελέτη.
Πηγή: dsellar.blogspot.gr