Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη του kallitheaonline.gr: Ο δήμος Καλλιθέας χαρίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λιμανιάτικα στους σκαφάτους

του Μάνου Μεϊμαράκη

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως ακόμα και τώρα είναι τα έσοδα των ομίλων στην μαρίνα της Καλλιθέας από τον ελλιμενισμό των σκαφών, όπως προκύπτει πλέον
και από δικά τους έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πρόεδρος ομίλου "ναυταθλητών", έχει κατηγορηθεί ανοιχτά σε μήνυση στελέχους της διοίκησης του δήμου σε βάρος του και για αντιποίηση αρχής με σκοπό την παράνομη είσπραξη τελών ελλιμενισμού με την μορφή "συνδρομών" και "εισφορών".

Οι Σιχ γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά τους στον Ταύρο

Μεγάλη μέρα όχι μόνο για Χριστιανούς, αλλά και οπαδούς των Σιχισμού. Εκατοντάδες Σιχ που ζουν στην Αθήνα συμμετείχαν χθες στη γιορτή του Βαϊσάκχι, το νέο έτος των Σιχ αλλά και παράλληλα τον εορτασμό με αφορμή την ίδρυση της θρησκείας τους στις 14 Απριλίου 1699.

Πρόκειται για Ινδούς και Πακιστανούς που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Η πολύχρωμη τελετή και η λιτανεία με τα στολισμένα οχήματα έγινε όπως κάθε χρόνο στην περιοχή του Ταύρου.

Μοσχάτο: Ανακοίνωση για τη φασιστική επίθεση στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας"

Τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, άγνωστοι έγραψαν φασιστικά συνθήματα στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας" στο Μοσχάτο και αφαίρεσαν
το αντιφασιστικό πανό που υπήρχε στην αυλή.

Τα συνθήματα τα έσβησαν άμεσα άτομα της συνέλευσης του χώρου δίνοντας το μήνυμα ότι η επίθεση δεν θα επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τη λειτουργία της "Μεσοποταμίας" και ότι ο φασισμός δεν χωράει στις γειτονιές μας.

Μετά τις διαβεβαιώσεις και τις μεγαλοστομίες, ποιος μπορεί να δείξει κατανόηση για την ανικανότητα; - Φωτογραφίες

"Να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα εκτός των οικιών τους", ζητούσε από τους πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης η δημοτική αρχή, γιατί λόγω των αργιών "η υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών δεν θα λειτουργήσει" από 13 μέχρι και 17 Απριλίου.

Ως εδώ όλα καλά και κατανοητά, αλλά επιπλέον η διοίκηση διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι "η αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων (μπλε και πράσινων κάδων) θα πραγματοποιηθεί κανονικά κατά την διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου".


Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις οι μαθητές σε γυμνάσια και λύκεια

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σιγά-σιγά μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και υπουργείο Παιδείας, για το δίμηνο των εξετάσεων που περιλαμβάνουν
τις απολυτήριες και τις πανελλαδικές εξετάσεις στα λύκεια και τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια.

Φέτος, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (43.758 στα πανεπιστήμια και 26.968 στα ΤΕΙ, σύμφωνα με την τελική απόφαση του υπουργείου).

Αργυρούπολη: Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου "προασπίζω", την Κυριακή 23 Απριλίου



Με τιμές αρχηγού κράτους θα γίνεται στο εξής η υποδοχή τού Προκόπη Παυλόπουλου

Διαστάσεις εντός συγκυβέρνησης έχει πάρει το θέμα του αγίου φωτός αφού το μέρος της ημισυγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτηρίζει ως παγανιστικό κατάλοιπο, ενώ το μέρος της ημισυγκυβέρνησης ΑΝΕΛ το χαρακτηρίζει ως θαύμα από τα λίγα.

Γι’ αυτό οι Συριζαίοι καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει να υποδέχεται το φως με τιμές αρχηγού κράτους. Άλλωστε κάτι τέτοιο θεωρείται αντισυνταγματικό αφού αρχηγός του κράτους είναι ο ένας και μοναδικός Προκόπης Παυλόπουλος ή αλλιώς Πάκης. Και όχι το φως.

Aποτελεσματικότερη διακυβέρνηση για να τελειώνουμε με την επιτροπεία

του Δημήτρη Παπαδημούλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ *

Το τελευταίο Eurogroup στη Μάλτα άνοιξε το δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ο συμβιβασμός που προέκυψε έχει αρνητικά και θετικά σημεία, είναι δημοσιονομικά ουδέτερος και απαιτεί την τήρηση των δεσμεύσεων από όλες τις πλευρές, χωρίς νέες καθυστερήσεις.