Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δημοτική Ιματιοθήκη Δήμου Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 1η Ιουνίου από 2.00 μέχρι 5.00μμ



Μια πρακτική πρόταση στους συνταξιούχους



Οι συνταξιούχοι δέχονται από το 2010 μια πρωτοφανή επίθεση, παρόμοια της οποίας δεν υπήρξε σε Δυτική χώρα εν καιρώ ειρήνης.

Άλλη μια θλιβερή πρωτιά της χώρας που χρεώνεται στις νεοφιλελεύθερες εμμονές των δανειστών και προπαντός στους φωστήρες που μας κυβέρνησαν.

Άγιος Δημήτριος: Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στην Πλατεία Βελουχιώτη , την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 6.00μμ



Συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» στο «Λασκαρίδειο», το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 8.00μμ

Ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Θ’ αλλάξουμε αυτή την πόλη, είμαστε αποφασισμένοι» πραγματοποιεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 8.00μμ, στον κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Σοφία Λασκαρίδου»
(Λασκαρίδου 120 & Φιλαρέτου) η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Λασκαρίδης ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί τριών στελεχών με μακρόχρονη και σημαντική διαδρομή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



4o Φεστιβάλ Ευαισθητοποιημένης Ανακύκλωσης του Συλλόγου Εθελοντών "προασπίζω", το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου

Η αμερικανική περιπέτεια «Αυτό θα πει Πόλεμος» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 9.00μμ

Η αμερικανική ταινία δράσης «Αυτό θα πει Πόλεμος - This Means War» του ΜακΤζι, θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.
 

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.00μμ.