Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πεθαίνοντας για το κοβάλτιο...

του Στέφανου Μαντζαρίδη

Μάλιστα... Έπεσες για μια ακόμα φορά από τα σύννεφα.

Είδες το βίντεο του βρετανικού SKY News για τα παιδιά-σκλάβους στα ορυχεία του κοβαλτίου στο Κονγκό και σοκαρίστηκες. Ανακάλυψες την Αμερική... Μπορεί και να δάκρυσες, ποιος ξέρει;
Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεσες για ακόμα μια φορά στη ζωή σου από τα σύννεφα...

Γιατί το Πασόκ δεν ψηφίζει νέα μέτρα; Εεεεεεεεεεεεεεεε;

Το Πασόκ ξεκαθάρισε, μέσω εκτενούς σημειώματος του τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμιά νέα συμφωνία που θα κλείσει η κυβέρνηση με τους δανειστές.

Το γεγονός αποτελεί πολλαπλή είδηση αφού χάρη σε αυτό μάθαμε τα ακόλουθα:

Ηλιούπολη: Έκθεση Φωτογραφίας στο 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού & Αλληλεγγύης, μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου


της δημοτικής κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη”
 

Σε ΑμεΑ το 15% των θέσεων στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Eνεργοποιήθηκε η διάταξη του νόμου 4440/2016, σύμφωνα με την οποία, πρέπει σε όλες τις θέσεις που προκηρύσσονται από το ΑΣΕΠ, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και στο εξής, το 15% των προσλήψεων αορίστου χρόνου στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, να αφορούν άτομα με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα αγώνα πολλών ετών αλλά και δικαίωσης του πάγιου αιτήματος της ΕΣΑμεΑ και των φορέων της για την εργασιακή αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία, στο πλαίσιο της διασφάλισης της ισότιμης συμμετοχής στο σύστημα προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους.

«Λευκή» ψήφος - «Μαύρη» διαστρέβλωση, από τον δήμαρχο Αλίμου για την παραλία (video)

«Το θέμα της παραχώρησης, της διαμόρφωσης και της εκμετάλλευσης της παραλίας είναι πολύ σοβαρό και θα επηρεάσει καθοριστικά τη μορφή της πόλης μας για τα επόμενα χρόνια, πιθανόν χωρίς
δυνατότητα επιστροφής».

Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» και ζητάει όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής να γίνονται με πλήρη διαφάνεια, με εκτεταμένη διαβούλευση και με πλήρη ενημέρωση όλης της αντιπολίτευσης.

Χαραυγιακός - Σούρμενα: Την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 6.00μμ ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ, στη Νέα Σμύρνη



Αφήστε όλες τις τουλίπες να ανθίσουν για να μην γίνει δάσος ο φασισμός...

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω πολύ για να πείσω τους περισσότερους από εσάς για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Ρ. Τ. Ερντογάν, όχι μόνο για τη δημοκρατία στη χώρα του ή την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο, αλλά για ολόκληρη την παγκόσμια ασφάλεια.

Την Τουρκία κυβερνά ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος επαληθεύει τη ρήση ότι η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απολύτως.