Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Άγιος Δημήτριος: 26ο Ανταλλακτικό Παζάρι Ιματιοθήκης, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου & ώρες 2.00-5.00μμ

Η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου σας προσκαλεί στις 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00 έως 17:00 στην οδό Μακρυγιάννη 98, στον Άγιο Δημήτριο για να ανταλλάξουμε ρούχα,
παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ.

Υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο καλύπτονται βασικές ανάγκες ρουχισμού και υπόδησης σε δεκάδες συμπολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Αν "το ταγκάρισμα βοηθάει την προσοχή των διερχόμενων", την επόμενη φορά να ταγκάρετε πρώτα απ' όλα τον δήμαρχο!!!

Φρέσκος διάλογος στο facebook - Τα συμπεράσματα δικά σας

Δημήτρης Βάσσιος Δ': ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ δημαρχίας Κωνσταντάτου, στο σημείο που -ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ- έχασε τη ζωή της η δημοτική αστυνόμος Ελληνικού-Αργυρούπολης...

Έχουν και το θράσος να ταγκάρουν τους επιβλέποντες! ΝΤΡΟΠΗ!!!
Έργο διοίκησης Κωνσταντάτου Νο121...

Γλυφάδα: Φιλανθρωπική συναυλία με τη Νίνα Λοτσάρη, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7.30μμ

Μια μεγάλη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού.

Αυτή την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, στις 7.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας επίδειξης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλ. Νυμφών), ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ελλάδας. Θα ακολουθήσει συναυλία με την Νίνα Λοτσάρη.

Ο Τζουλάκης ή ο Καμίνης κάνει λάθος;;;

του Δημήτρη Πετρόπουλου 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε σήμερα τις νέες Αντιδημαρχίες του. Δέκα στον αριθμό - φυσικά είναι και μεγάλος Δήμος.
  
1. Βαρελάς Ανδρέας, Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων.
2. Μπρούλιας Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών.
3. Αγγελόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Κατασκευών και Κτηριακών Έργων.

Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου με δωρεάν είσοδο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα παραδώσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο Ελληνικό Δημόσιο στις αρχές του 2017.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης, το Ίδρυμα με την επιθυμία να καταστήσει το έργο προσιτό στο ευρύ κοινό υποστηρίζει τη διοργάνωση καθημερινών δωρεάν εκδηλώσεων, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το ΚΠΙΣΝ ως νέο προορισμό, να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες και τον ρόλο του στην πόλη.

Σκάνδαλο SIEMENS: Ξανά στο εδώλιο για ξέπλυμα χρήματος ο Τ. Μαντέλης - από την αρχή η δίκη

της Ειρήνης Προμπονά

Άρχισε σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων από μηδενική βάση, η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη για την μίζα
των 250.000 ευρώ που είχε λάβει από τα «μαύρα ταμεία» της SIEMENS προκειμένου να εγκρίνει προγραμματική σύμβασή της με τον ΟΤΕ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 3,5 χρόνια και είχε φτάσει τον Ιούλιο που μας πέρασε στο στάδιο των απολογιών, αλλά τελικώς αναβλήθηκε  λόγω του θανάτου του προέδρου του δικαστηρίου Αγγελή Τριαντόπουλου, καθώς δεν  είχε προβλεφθεί ο ορισμός αναπληρωτών μελών της έδρας.

"Ακούτε τον 902 Αριστερά στα Fm. Στο μικρόφωνο ο Βύρων Πολύδωρας"


"Ακούτε τον 902 Αριστερά στα Fm . Στο μικρόφωνο ο Βύρων Πολύδωρας" έλεγε εκεί κάπου στο 1990 ο Βύρων ένα πρωινό Σαββάτου.

Το τηλεφωνικό κέντρο είχε σπάσει και οι ακροατές έλεγαν "Κόψτε την πλάκα ρε! Ποιός είναι αυτός που μιμείται τη φωνή του;"

"Μα εγώ είμαι! Ο Βύρων Πολύδωρας και θα είμαι μαζί σας για μία ώρα!" επέμενε εκείνος μέσω μικροφώνου.

Φιλοζωικές εκπαιδευτικές συναντήσεις στα σχολεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος για τη διαχείριση των αδέσποτων και των δεσποζόμενων ζώων της πόλης, σχεδιάζει να υλοποιήσει φιλοζωικές εκπαιδευτικές
συναντήσεις σε όλα τα σχολεία της πόλης, σε όλες τις βαθμίδες.

Θεωρούμε πως η καλλιέργεια της φιλοζωικής συνείδησης είναι χρέος και του Δήμου και του ελληνικού σχολείου που οφείλουν από κοινού να δημιουργούν συνειδήσεις και να προετοιμάζουν τους μικρούς πολίτες για την κοινωνία.

Άλιμος: "Η ζωή είναι ωραία" - Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου


Ένταση, αποχωρήσεις & απειλές στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου

Ένταση και αποχωρήσεις σημάδεψαν το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου, με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση στεφάνων από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για την 28η Οκτωβρίου.
 
Ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης (ΡΑΚ) Π. Φαλήρου,κ. Κώστας Μερκουράκης ζήτησε και πήρε το λόγο στην προ ημερησίας συζήτηση για να στηλιτεύσει την παρουσία του βουλευτή της Χ.Α., ο οποίος για όσους δε θυμούνται, έγινε γνωστός στον πανελλήνιο από τις κατά καιρούς φωτογραφίσεις του «με σβάστιγκες, ναζιστικά κουρέματα και φωτογραφίες του Χίτλερ».

Δύο νέες πεζογέφυρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο και στο Π. Φάληρο, δρομολογήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής

Δύο νέες πεζογέφυρες, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Καλαμακίου (Δήμος Αλίμου) και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Αφροδίτης (Δήμος
Παλαιού Φαλήρου), από τις συνολικά έξι νέες πεζογέφυρες σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου κατασκευάζονται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συνολικά η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου δρομολόγησε την κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε κομβικούς οδικούς άξονες της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 13.000.000 ευρώ.

Πολιτικός κρατούμενος των καναλαρχών...

Κάθε ημέρα που περνά γίνεται όλο και πιο φανερό γιατί η ΝΔ του άθλιου Κούλη δεν επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση χρησιμοποιώντας το βάσιμο επιχείρημα πως φτωχοποιεί ακόμα περισσότερο τον πληθυσμό, αλλά γιατί δεν συγκροτείται ΕΣΡ.

Σιγά σιγά, όμως, οι δικαιολογίες στερεύουν και στους πολίτες αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο ενός πολιτικού αρχηγού ο οποίος σύρει την αξιωματική αντιπολίτευση σε μια μάχη στην οποία έχει απέναντί του το δίκιο, την πλειονότητα των ψηφοφόρων, ακόμα και σημαντική μερίδα τού κόμματός του.