Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Γλυφάδα: "Το παρόν και το μέλλον του Δημόσιου Σχολείου" - Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7.30μμ



Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα τρία εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

της Ευγενίας Χατζηγεωργίου

Δραματικές οι εξελίξεις για το μέλλον της βιομηχανίας
και των τευτλοπαραγωγών
Τις παραιτήσεις τους φέρονται να υπέβαλαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης τα τρία εκτελεστικά μέλη του συμβουλίου, και συγκεκριμένα οι Γιώργος Λάντζας, Κρίτωνας Τσικλιάς και Πέτρος Γιεμιντζής.

Τα τέσσερα από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου που έχουν παραιτηθεί (σσ: είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες και η παραίτηση του αντιπροέδρου Δημήτρη Γιαννακίδη) αναμένεται να αντικατασταθούν εντός των επόμενων ημερών.

Σημειώνεται πως τα εναπομείναντα -μη εκτελεστικά- μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έχουν δυνατότητα να συνεδριάσουν, αλλά όχι να υπογράψουν έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο που ενέκρινε την Τετάρτη η πιστώτρια τράπεζα.

Στην αυλή του αντιδημάρχου παιδείας και τα χλωρά, και τα ξερά

Φωτογραφία του κ. Φώτη Ιασωνίδη (2014)
Τις παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014 φωτογράφιζε το χλωρό κλαδί στο πεζοδρόμιο της Χαλδείας, ανακράζοντας: "Είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι".

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο παιδείας - ναι, τον γνωστό που χειροκροτούσε τις δολοφονίες των παιδιών της Γάζας και παρόλα αυτά επιβραβεύθηκε από τον κ. Κωνσταντάτο με το συγκεκριμένο πόστο.

Μετά τις εκλογές φαίνεται πως είτε βαρέθηκε το χόμπι της φωτογράφισης, είτε κάτι άλλο συμβαίνει, που καλό θα είναι να το εξηγήσει στους ψηφοφόρους του.

Έγραψε κάτοικος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Ταύρος: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ, τη Διαπλοκή & τη Διαφθορά, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7.00μμ


Άλιμος: Συζήτηση με τη Νάντια Βαλαβάνη - Προβολή της ταινίας «Γαλιλαίος» του Λόουζυ, την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 7.00μμ

«Τρώγοντας το μήλο απ’ το δέντρο της γνώσης»
Εισαγωγή στον «Γαλιλαίο» του Μπρεχτ:


Συζήτηση με τη Νάντια Βαλαβάνη & προβολή της ταινίας «Γαλιλαίος» του Τζόζεφ Λόουζυ περιλαμβάνει η εκδήλωση της δημοτικής κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 
στη δημοτική θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου) την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 7.00 μμ.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο της εκδήλωσης:

Μετανάστης ή πρόσφυγας, ταξιδιώτης της ανάγκης: Εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο, την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 7.00μμ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Δημητρίου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το προσφυγικό ζήτημα, στο Δημοτικό Θέατρο
"Μελίνα Μερκούρη" - Αγ. Δημητρίου 55, την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 7.00μμ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Αργυρούπολη: Η ταινία "Κάτω από τον Ήλιο της Τοσκάνης" προβάλλεται στο "Υπόστεγο, την Κυριακή 3 Απριλίου στις 8.00μμ


Συνάντηση Σταθάκη με εργαζομένους στην ΕΒΖ και τευτλοπαραγωγούς

της Ευγενίας Χατζηγεωργίου

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελληνικών Βιομηχανία Ζάχαρης και των τευτλοπαραγωγών είχε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός τους παρουσίασε το σχέδιο, το οποίο εγκρίθηκε προχθές από το ΔΣ της πιστώτριας τράπεζας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «με την υιοθέτηση του σχεδίου αυτού ανοίγει ο δρόμος για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών και τη διαμόρφωση ενός πλαισίου για μόνιμη και οριστική λύση, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τευτλοπαραγωγών, των εργαζομένων και της εταιρείας».