Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Κάθε Τετάρτη και τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Θεάτρου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Τετάρτη, ώρες 8.00-10.00μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Θεάτρου της περιόδου 2021-2022.

Το Εργαστήριο Θεάτρου δημιουργείται για πρώτη φορά στο «Καλλίπολις» και διδάσκει ο Γλυφαδιώτης ηθοποιός, σκηνοθέτης & συγγραφέας Νίκος Κρίκας.

Κάθε Τετάρτη και τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Τετάρτη, ώρες 6.00-7.30μμ στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της περιόδου 2021-2022.

Η ζωγράφος Βίκυ Σίμου κάνει φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Ζωγραφικής σε μικρούς & ενήλικες και έχει στόχο να παρουσιάζονται από τους/τις μαθητές/τριες τα αποτελέσματα της μαθησιακής διαδικασίας σε μικρά και τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάθε Τετάρτη τα Προγράμματα Γυμναστικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με έμφαση στη Θεραπευτική Γυμναστική ξεκινούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου τα Προγράμματα Γυμναστικής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Θεοδώρα Τσακανίκα.

Τα Προγράμματα Γυμναστικής θα γίνονται στο «Καλλίπολις» κάθε Τετάρτη, ώρες 4.45 - 5.45μμ, και στόχος είναι να προστεθούν και άλλα ολιγομελή τμήματα σε διαφορετικές μέρες και ώρες μετά από συνεννόηση της γυμνάστριας με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες.