Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αν στην οικονομία διατάζει το ΔΝΤ και στην κοινωνία Καμμένος-Ιερώνυμος, να το κλείσουμε το μαγαζί...

Δεν ξέρω αν ο αρχιεπίσκοπος Τζερόνιμο έγινε ο ίδιος πιο συντηρητικός καθώς γερνά ή υποκύπτει στο σκοταδισμό πολλών μητροπολιτών όταν βγάζει ιλαροτραγικούς φετφάδες όπως αυτής της εβδομάδας.

Όπως κι αν έχει, είναι κρίμα για έναν ιερωμένο που όταν αναδείχθηκε στον
αρχιεπισκοπικό θρόνο θέλησε να τον απομακρύνει από τη μεσαιωνική περίοδο Χριστόδουλου να μιμείται πλέον τόσο πολύ τον προκάτοχό του...

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο "Kapu" στο Ελληνικό, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 8.00μμ

Σούνιο - Ελληνικό 2016 με καγιάκ και κατάπλους - υποδοχή στον Άγιο Κοσμά, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 5.00μμ

Το South Evian Gulf team και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν κωπηλατικό διάπλου ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης.

Με απόπλου από το Σούνιο, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κατάπλου στο Ελληνικό την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, οι κωπηλάτες του SEGT, μαζί με συναθλητές, φίλους της ομάδας και άλλους θαλασσινούς συνοδοιπόρους τους, θα διαπλεύσουν με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης την απόσταση των 26 ναυτικών μιλίων, παράκτια της Αττικής.

Η ταινία «Το Μυστικό στα Μάτια της» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8.30μμ

Η Αργεντίνικη δραματική ταινία (2009) του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα «Το Μυστικό στα Μάτια της - El Secreto De Sus Ojos» θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο
πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της παραλίας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Αργυρούπολη: "Μια φορά κι ένα ζαμάνι" στον ΟΠΑ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11.00πμ


Όμιλος Παραδοσιακών Αναζητήσεων - ΟΠΑ
25ης Μαρτίου 43 - Αργυρούπολη
 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Με μια εκδήλωση φιλοζωικής ευαισθητοποίησης των μαθητών της 5ης και 6ης τάξης του 7ο Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα Ζω.ΕΣ (Ζωοφιλικές ενημερώσεις σχολείων), τίμησε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου την Παγκόσμια Ημέρα για την Προστασία των Ζώων.

Το διαδραστικό φιλοζωικό πρόγραμμα που έχει τίτλο "Ζωο...φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης" υλοποιείται από εθελοντές εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευτές σκύλων, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους και θεατρολόγους και επιχειρεί να δώσει στα παιδιά μαθήματα φιλοζωίας, σεβασμού και σωστής συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα, δεσποζόμενα και αδέσποτα.

25ο Ανταλλακτικό Παζάρι Ιματιοθήκης στον Άγιο Δημήτριο, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2.00-5.00μμ

Η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου σας προσκαλεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 έως 17:00 στην οδό Μακρυγιάννη 98 στον Άγιο Δημήτριο για
να ανταλλάξουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ!

Υπενθυμίζουμε ότι, στον ίδιο χώρο καλύπτονται βασικές ανάγκες ρουχισμού και υπόδησης σε δεκάδες συμπολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Άλιμος: "Η ζωή είναι ωραία", το πρόγραμμα του Οκτωβρίου


Με 4.900.000 ευρώ η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τις δομές αστέγων - Καλλιθέα και Μοσχάτο-Ταύρος στο πρόγραμμα

Τη στήριξη των δομών αστέγων με την επιχορήγηση της λειτουργίας τους για τρία χρόνια, με την παροχή στέγης, αλλά και βασικών αγαθών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
 
Συγκεκριμένα, υπέγραψε την Πρόσκληση, προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ, για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Πανελίστες των καναλαρχών @ Στην κουζίνα της Μενεγάκη ο Κοντομηνάς

Υπάρχει τελικά πάτος στην αντιπολιτευτική τακτική της Ν.Δ.; Προφανώς όχι.

Αφού, μετά τη λυσσαλέα μάχη που έδωσε επί μήνες υποστηρίζοντας το «δικαίωμα» των καναλαρχών να διατηρήσουν ένα δημόσιο
αγαθό μέσα από ένα καθεστώς ανομίας και χωρίς μάλιστα να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για να τα αποκτήσουν, η Ν.Δ. τώρα ανέλαβε και “υπερθεματιστής” των συμφερόντων των καναλαρχών που έμειναν εκτός διαδικασίας.