Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Καλλιθέας και η προετοιμασία της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Καλλιθέας, που απ' την περασμένη Παρασκευή έχει «αποχωριστεί» το Ρουφ και έχει μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει στη διάθεσή του 31 ποδοσφαιριστές και με αυτούς δουλεύει όλα όσα έχει στο μυαλό του για τη νέα χρονιά.

Οι Ντογκοτάρι, Συριόπουλος, Τσιούμας, Μασάδο, Μουρούτης, Μπέλης, Αριανούτσος, Πιτταράς, Βεζιρτζόγλου, Τσίπρας, Γκαβασιάδης, Σταματάκος είναι οι νεοαποκτηθέντες που πήραν μεταγραφή στην ομάδα του Ελ Πάσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτοί οι 12 λοιπόν συμπληρώνονται με τους «παλιούς» που παρέμειναν απ' το περσινό ρόστερ. Και είναι οι εξής: Κατσούλης, Μιχελής, Λυμπερόπουλος, Φερέιρα, Παγώνης, Μπριλάκης, Τσώνης, Λεβέντης, Δημητρίου, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος, Αρναρέλης, Βιντάλ.
Και οι 5 τελευταίοι προέρχονται απ' την ομάδα νέων και είναι στο χέρι τους να δείξουν πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της πρώτης. Νικολάου, Ευαγγέλου, Φίλος, Λαμπράι και Σουκρη Ογλού.


Με την παραμονή της στο Καρπενήσι, η Καλλιθέα θα δώσει τρία φιλικά. Στις 30 Ιουλίου με τον Πλατανιά, στις 4 Αυγούστου με τους Τράχωνες και δύο μέρες μετά με τον Ηρακλή. Με την επιστροφή του συλλόγου στην Αθήνα, έχουν ήδη κλειστεί ακόμα δύο αναμετρήσεις με Αχαρναϊκό στις 13 Αυγούστου και με τον Παναιγιάλειο τέσσερις μέρες μετά (17/8).


Στην παρούσα φάση, η αθηναϊκή ομάδα δεν δείχνει να καίγεται για περαιτέρω ενίσχυση. Πάντως τα αυτιά είναι ανοιχτά, εφόσον προκύψει κάτι που να αξίζει.


Πηγή: www.goalpost.gr

Πανιώνιος: Επιστροφή και ξεκούραση

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή των «κυανέρυθρων», με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να δίνει τρεις μέρες ρεπό στους παίκτες του.

Μετά από έξι ημέρες και δυο φιλικές αναμετρήσεις, η αποστολή του Πανιωνίου άφησε πίσω της το Καρπενήσι και το δεύτερο σκέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της κι επέστρεψε στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στα «τεστ» με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό τα στοιχεία που έχει βελτιώσει η ομάδα του αλλά και αυτά στα οποίας χρειάζεται ακόμα δουλειά, η οποία θα γίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, στη… βάση των «κυανέρυθρων».

Θέλοντας λοιπόν να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από την ένταση και τον υψηλό ρυθμό της δουλειάς που έγινε σε Καϊμακτσαλάν και Καρπενήσι, ο Τερεζόπουλος, μετά την άφιξη της αποστολής την Κυριακή (27/7) στην Αθήνα έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι και την Τρίτη (29/7). Έτσι, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ρίξουν κάπως τους ρυθμούς, με τη δουλειά να συνεχίζεται την Τετάρτη (30/7) το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 5.30.

Πηγή: www.onsports.gr

Ένωση και διχοτόμηση, από τον ΚΥΡ


Πηγή: i-kyr.gr

Παρέμεινε ο βασικός κορμός στο μπάσκετ της Καλλιθέας

Η Καλλιθέα κράτησε όλο το βασικό κορμό της, ενώ απέκτησε τον Νίκο Ηλιού και τον Μάριο Πλατέλλα... Θέλει και τον Μηνά Κωνσταντάρο.

Στη φυσική της έδρα, στο κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι θα μετακομίσει φέτος η Καλλιθέα…

Με προπονητή για μία ακόμη χρονιά τον Κώστα Τρίτο, η Καλλιθέα θα επιδιώξει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο Ρόδου και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Μετά την απόκτηση του Νίκου Ηλιού από τον Ζέφυρο και του Μάριου Πλατέλλα από τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, η Καλλιθέα φρόντισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού. Από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Τρίτος ζήτησε την παραμονή των περισσότερων αθλητών και έτσι μίλησε μαζί τους. Αποτέλεσμα της κουβέντας είναι οι παίκτες που σήκωσαν στις πλάτες τους, την Καλλιθέα να συμφωνήσουν για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους οκτώ παρακάτω αθλητές: Δημήτρης Πότογλου, Ηλίας Παπανικολάου, Φώτης Κουρεμπής, Κυριάκος Φωτείνης, Άκης Πολυχρονίου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Κουτσαργιώτης και Γιώργος Κωστάκης.

Ο μόνος παίκτης που είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει ή θα σταματήσει από την ενεργό δράση είναι ο 38χρονος Ρούσσος Κρασουδάκης, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ο Κρασουδάκης δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για το αν θα παίξει, αν και δέχεται πιέσεις από τον Κώστα Τρίτο για να συνεχίσει κανονικά το μπάσκετ, αφού θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Α’ Κατηγορίας.

ΘΕΛΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟ

Για την απόκτηση του Μηνά Κωνσταντάρου κινείται η Καλλιθέα… Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Κώστας Τρίτος συζήτησε ήδη με τον πόιντ-γκαρντ που έπαιξε φέτος για μισή χρονιά στον Δωριέα. Ο Κωνσταντάρος είναι θετικός να παίξει στην Καλλιθέα και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλιθέας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: www.12sports.gr
Η Καλλιθέα κράτησε όλο το βασικό κορμό της, ενώ απέκτησε τον Νίκο Ηλιού και τον Μάριο Πλατέλλα... Θέλει και τον Μηνά Κωνσταντάρο - See more at: http://www.12sports.gr/Article.php?N_ID=38363#sthash.CGfXvuib.dpuf Η Καλλιθέα κράτησε όλο το βασικό κορμό της, ενώ απέκτησε τον Νίκο Ηλιού και τον Μάριο Πλατέλλα... Θέλει και τον Μηνά Κωνσταντάρο.


Στη φυσική της έδρα, στο κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι θα μετακομίσει φέτος η Καλλιθέα… Με προπονητή για μία ακόμη χρονιά τον Κώστα Τρίτο, η Καλλιθέα θα επιδιώξει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο Ρόδου και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Μετά την απόκτηση του Νίκου Ηλιού από τον Ζέφυρο και του Μάριου Πλατέλλα από τους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου, η Καλλιθέα φρόντισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού. Από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Τρίτος ζήτησε την παραμονή των περισσότερων αθλητών και έτσι μίλησε μαζί τους. Αποτέλεσμα της κουβέντας είναι οι παίκτες που σήκωσαν στις πλάτες τους, την Καλλιθέα να συμφωνήσουν για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους οκτώ παρακάτω αθλητές: Δημήτρης Πότογλου, Ηλίας Παπανικολάου, Φώτης Κουρεμπής, Κυριάκος Φωτείνης, Άκης Πολυχρονίου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Κουτσαργιώτης και Γιώργος Κωστάκης.
Ο μόνος παίκτης που είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει ή θα σταματήσει από την ενεργό δράση είναι ο 38χρονος Ρούσσος Κρασουδάκης, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ο Κρασουδάκης δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για το αν θα παίξει, αν και δέχεται πιέσεις από τον Κώστα Τρίτο για να συνεχίσει κανονικά το μπάσκετ, αφού θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Α’ Κατηγορίας.
ΘΕΛΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟ
Για την απόκτηση του Μηνά Κωνσταντάρου κινείται η Καλλιθέα… Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Κώστας Τρίτος συζήτησε ήδη με τον πόιντ-γκαρντ που έπαιξε φέτος για μισή χρονιά στον Δωριέα. Ο Κωνσταντάρος είναι θετικός να παίξει στην Καλλιθέα και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλιθέας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Καλλιθέα κράτησε όλο το βασικό κορμό της, ενώ απέκτησε τον Νίκο Ηλιού και τον Μάριο Πλατέλλα... Θέλει και τον Μηνά Κωνσταντάρο - See more at: http://www.12sports.gr/Article.php?N_ID=38363#sthash.CGfXvuib.dpuf

Ο Μίλωνας πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλλευ παίδων

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που καθήλωσε τους θεατές που κατέκλεισαν το κλειστό της Ν. Σμύρνης ο Μίλωνας στέφθηκε πρωταθλητής Παίδων επικρατώντας 3-1 του Κολεγίου Αθηνών.
 
Με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Σπυριούνη που για ακόμα μια φορά σήκωσε όλο το Μίλωνα στις πλάτες του,
η ομάδα της Ν. Σμύρνης συνάντησε σθεναρή αντίσταση από ένα εντυπωσιακό Κολέγιο που είχε την ατυχία να χάσει τον Σφυρίδη στο 17-18 του πρώτου σετ με διάστρεμμα.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας πήρε ελαφρύ προβάδισμα αλλά το Κολέγιο πέρασε μπροστά στο 10-9, και από εκεί και πέρα έγινε μάχη πόντο, που τελείωσε με προσπάθεια του Σπυριούνη να μειώσει στο 24-23, με τον Αρμόνη στο 25-24 και να κερδίζει το σετ 26-24.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                           
Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία», οι εκλεγμένοι μας δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους προπονητές τους και τη διοίκηση του συλλόγου για τις μεγάλες τους επιτυχίες τους στα πρωταθλήματα στίβου και αγώνες όλων των κατηγοριών σε όλη τη χώρα, με αποκορύφωμα την τελευταία μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4x400 μέτρα.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τη διοίκηση με πενιχρά μέσα και τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια, δίχως τη βοήθεια της πολιτείας και της δημοτικής αρχής.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους αυτές θα επιβραβευθούν και με άλλες επιτυχίες Πανελλαδικής εμβέλειας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον ίδιο ενθουσιασμό και να είστε σίγουροι ότι, τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας -όσο και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης μας- θα βρουν τη θερμή συμπαράσταση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και των δημοτικών της συμβούλων στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα για το καλό της νεολαίας της πόλης μας.
Γλυφάδα 25 Ιουλίου 2014

Μπάσκετ: στην Ηλιούπολη η Τσαρουχά

Η Ηλιούπολη πρόσθεσε ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της για τη νέα σεζόν, καθώς έντυσε με τα χρώματά της την Βάσω Τσαρουχά.

Η 32χρονη τέως γκαρντ του Θριάμβου και διεθνής ρέφερι έχει αγωνιστεί στον Παγχιακό, στις Εσπερίδες, στον Αστέρα Εξαρχείων
και στο Περιστέρι, ενώ η νέα σεζόν θα την βρει να ενισχύει τις προσπάθειες της Ηλιούπολης στο πρωτάθλημα της Α” ΕΣΚΑ Γυναικών.

Φωτογραφία: womensports.gr

Πηγή: www.olatanea.gr

7 και βλέπουμε για Χαραυγιακό...

7 Μεταγραφές έχει κάνει ο  ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ  μέχρι σήμερα...

Λάζαρος Αβίντογλου, (επιθετικός ) απο τον Αγιο Ιερόθεο.
Κίμωνας Ντακογιαννόπουλος, (επιθετικός) από τον Θρίαμβο Αθηνών. 
Παύλος Μπίτιλης, (επιθετικός) από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης.
Σπύρος Κορρές, (αμυντικό χαφ), από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης.
Δημήτρης Παναγόπουλος, από τον Αμβρακικό Πρέβεζας.
Άγγελος Μουτσα, από την Αγία Ελεούσα.
Παναγιώτης Παγίδας, (αριστερό μπάκ) από την Πεύκη.

Στον Φωστήρα ο Βαζέχα






Μετά την περσινή περιπέτεια στην Καλλιθέα, ο Κριστόφ Βαζέχα είναι και επίσημα νέος τεχνικός του Φωστήρα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/7) η διοίκηση της ομάδας του Ταύρου.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Κριστόφ Βαζέχα. Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και διακρίνεται για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Ο νέος προπονητής θα έχει την απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Πηγή: www.sentragoal.gr

Water Polo : Το μπάχαλο στους Μίνι Παίδες και το Λιμενικό και "ο κόπος μιας χρονιάς"

Μόνο διαφήμιση του αθλήματος δεν υπήρξε στην τελική φάση των Μίνι Παίδων, κατά την τελευταία αγωνιστική του ομίλου που φιλοξενήθηκε στον Λαιμό. Οι δύο διαιτητές μαζί με τη γραμματεία φαίνεται
ότι υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη, με τον συνάδελφο Νίκο Γκομώλη να γράφει στο Facebook τα παρακάτω:

«Την ώρα που δυο Έλληνες διαιτητές ο George Stavridis και οStavropoulos Nikos σφυρίζουν κορυφαία παιχνίδια στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης , δυο “συνάδελφοί” τους στην Ελλάδα , κάποιος Τιτόπουλος και κάποιος Στεφανάκης κατάφεραν να καταστρέψουν ένα αγώνα πρωταθλήματος ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ , να εξοργήσουν τους πάντες και τελικά να φύγουν ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ από το κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

»Αυτοί οι δυο “εξωγήινοι” και κυρίως ο ΣΕΔΥ έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στα παιδιά που αγωνίζονταν και υποτίθεται είναι το μέλλον του ελληνικού πόλο…”φύγετε γρήγορα από το άθλημα γιατί αλλιώς θα σας διώξουμε εμείς” Αυτό τους είπαν και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν .Καληνύχτα μας…».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ:

Αριάδνη Χόρτη, η πρωταθλήτρια τοξοβολίας από το Ελληνικό - φωτορεπορτάζ

Η Αριάδνη Χόρτη, 20 ετών, γεννήθηκε στο Ελληνικό όπου ήταν μαθήτρια στο 2ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο Ελληνικού. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Ελληνικού και είναι φοιτήτρια της Ψυχολογίας στο
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασχολήθηκε με το άθλημα της τοξοβολίας μετά το 2004 σε ηλικία 10 χρονών.
 
Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας της τοξοβολίας για πολλά χρόνια με διακρίσεις στο εξωτερικό (3 φορές 4η σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 17η σε παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κ.λ.π.).


Στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Αρμενία 21-27 Ιουλίου 2014, κατέκτησε την 9η θέση στο Ατομικό Γυναικών και πήρε την πρόκριση για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα που θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν το 2015.


Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.) -όπως και άλλες άλλωστε- δεν χρηματοδοτείται και οι αθλητές της εθνικής (που κατά τα άλλα μας κάνουν εθνικά υπερήφανους) ταξιδεύουν με δικά τους έξοδα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αρμενίας: