Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ξεσκεπάσει τους λαϊκιστές από όπου και αν προέρχονται…

Για λαϊκισμό κατηγορεί τους Βρετανούς ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, ως γνήσιος ευρωπαϊστής, τάσσεται ανοικτά πλέον υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και ας θέλουν οι Βρετανοί να φύγουν. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Χέστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το τι θέλουν οι Βρετανοί.

Η άποψη του Σταύρου Θεοδωράκη αναμένεται να παίξει σημαντικότατο ρόλο στις εξελίξεις της Βρετανίας αφού είναι γνωστό ότι οι Βρετανοί τον λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Όχι σαν εμάς τους ιθαγενείς που όταν μιλάει ο Σταύρος Θεοδωράκης τον γράφουμε στα αρχίδια μας.

Έκκληση για ενίσχυση της Ομάδας Καθαριότητας κατά τους θερινούς μήνες στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας

Βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, η ελεύθερη παραλία και ο χώρος του π. Κάμπινγκ Βούλας γεμίζουν ασφυκτικά κάθε μέρα (φέτος η προσέλευση του κόσμου με την έναρξη του καλοκαιριού είναι υπερδιπλάσια από πέρυσι).

Έτσι οι ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας καθαριότητας αυξάνονται καθημερινά και με δεδομένες τις αναμενόμενες
απουσίες λόγω των θερινών διακοπών, παρουσιάζεται άμεση ανάγκη για στήριξη της τακτικής ομάδας καθαριότητας, στις παρακάτω ημέρες και ώρες, έως
τέλος Αυγούστου.
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 8.00 - 9.00μμ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.00 - 9.00μμ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00 - 9.00μμ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 8.00 - 9.00μμ
η ανοικτή συνέλευση εθελοντών π. Κάμπινγκ Βούλας

Αυτοδιαχειριζόμενο μοχίτο μπαρ στο "Υπόστεγο" - 25ης Μαρτίου 38, Αργυρούπολη, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 9.00μμ


Παιδικές Προβολές στον Ασύρματο: Αστερίξ & η Κατοικία των Θεών, το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9.00μμ

Οι παιδικές προβολές στον Ασύρματο συνεχίζονται!

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9.00μμ προβάλλεται "ο Αστερίξ και η Κατοικία των Θεών".

Ο Ιούλιος Καίσαρας έχει ένα νέο διπλωματικό σχέδιο για να κατακτήσει το μικρό γαλατικό χωριό, που είναι το μόνο που αντιστέκεται στη ρωμαϊκή κυριαρχία.

Σχεδιάσει να οικοδομήσει ακριβώς δίπλα από το χωριό τους μία υπερσύγχρονη και άκρως τουριστική ρωμαϊκή αποικία, την “Κατοικία των Θεών”, με στόχο να προσελκύσει τους χωρικούς και να τους αναγκάσει να συμμορφωθούν με το ρωμαϊκό τρόπο ζωής.

Δίχτυ προστασίας @ Όχι στις νεοφιλελεύθερες εμμονές για ελαστικοποίηση της εργασίας

Με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη διευθέτηση του χρέους η κυβέρνηση έθεσε το ζήτημα της δίκαιης ανάπτυξης ως ορόσημο της νέας σελίδας που γυρίζει
η χώρα μακριά από τον φαύλο κύκλο των Μνημονίων και των ακραίων λογικών.

Η επαναφορά της κοινωνίας στην κανονικότητα όσον αφορά το κομμάτι της εργασίας σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει διατήρηση του μεσαιωνικού καθεστώτος που επεβλήθη βίαια και που δυστυχώς κάποιοι ελπίζουν να διατηρηθεί.

Οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν πρέπει να διέπονται από όλους τους κανόνες και τις θεσμικές διασφαλίσεις που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες. Πρόκειται για δικαιώματα που έχασαν οι Έλληνες εργαζόμενοι και πρέπει να κερδηθούν ξανά. Και αυτό δεν είναι μόνο ιδεολογικό ζήτημα. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι κοινωνική αναγκαιότητα.

Ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διακόπτει από την 1η Ιουλίου το πρόγραμμα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων εξαιτίας των φθορών

Την προσωρινή διακοπή του προγράμματος των Κοινόχρηστων Ποδηλάτων, λόγω των συχνών φθορών που καθιστούν το κόστος της συντήρησης πολύ υψηλό για τη συνέχιση του προγράμματος, ανακοίνωσε ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δήμου:

Βασική προτεραιότητα του Δήμου μας αποτελεί η βιώσιμη ανάπτυξη και ειδικότερα στο θέμα τηςήπιας και εναλλακτικής μετακίνησης μέσα στην πόλη που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και αποσυμφορεί κυκλοφοριακά την πόλη.