Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πλημμύρισε με μελωδίες έντεχνης ελληνικής μουσικής ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» - video & φωτογραφίες

Οι μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού πλημμύρισαν τη γειτονιά γύρω από τον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης
«Καλλίπολις», την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Ήταν η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στην αυλή τού «Καλλίπολις» που βρίσκεται στην οδό Καλλιπόλεως 33 στο Ελληνικό και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των διοργανωτών, αλλά και του κόσμου που γέμισε τον χώρο.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Άγιο Δημήτριο, την Τετάρτη 21 Ιουνίου

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάζεται και φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Δήμο Αγίου Δημητρίου!

50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις φωνές τους, από τις Πρέσπες έως την Αρχαία Ολυμπία, την Αλεξανδρούπολη έως τον Άγιο Νικόλαο και από τη Κόρινθο έως τη Ρόδο, τονίζεται στο κάλεσμα του ΟΠΑΔ.

Φέτος σε τρία σημεία κεντρικά και αγαπημένα σημεία της πόλης: στην πλατεία Αλ. Παναγούλη, στο αίθριο του Στρογγυλού και στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, θα γιορτάσουμε τη Μουσική και θα δώσουμε χώρο και ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους!

2ο Φεστιβάλ του Νεανικού & Εφηβικού Θεάτρου Αλίμου, την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 6.00μμΗ ταινία «Η Φλόγα που τρεμοσβήνει» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας στο Μοσχάτο, την Τετάρτη 21 Ιουνίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές  της ενότητας «Κλασσικές Ταινίες Νουάρ, Μυστηρίου και Αγωνίας» με τη σπουδαία ταινία «Η Φλόγα που τρεμοσβήνει» του μεγάλου Γάλλου σκηνοθέτηΛουΐ Μαλ (1963, μαυρόασπρη, 108').

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 9.00μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές για όλο το καλοκαίρι γίνονται κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ.

Το μιούζικαλ "Οι Μουσικοί της Βρέμης" στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας "Μελίνα Μερκούρη", το Σάββατο 17 ΙουνίουΜια πρώτη αποτίμηση για τη συμφωνία στο Eurogroup

Η χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup μπορεί να αξιολογηθεί μόνο στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει η χώρα από τότε που μπήκε στα μνημόνια και στο πλαίσιο των διεθνών οργανισμών που είχαν αναλάβει να τη δανείζουν για να μη χρεοκοπήσει.

Ταυτόχρονα πρέπει να ληφθούν υπόψη η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην τελευταία σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις 22 Μαΐου και η γερμανική προεκλογική περίοδος.