Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου 2023 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Το πλούσιο Πρόγραμμά του για τον μήνα Φεβρουάριο, που περιλαμβάνει αποκριάτικο πάρτι, Κούλουμα στον Χώρο, παρουσίαση βιβλίου, εκδρομή στην Ευρωστίνη Κορινθίας και δυο σπουδαίες ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, δίνει στη δημοσιότητα ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Πέραν αυτών ο Φεβρουάριος του 2023 στο «Καλλίπολις» περιλαμβάνει Σεμινάρια Ιστορίας, τα Προγράμματα και Εργαστήρια της περιόδου 2022-2023 που λειτούργησαν την περασμένη χρονιά, νέες προσπάθειες για να λειτουργήσουν και φέτος τα Εργαστήρια Τραγουδιού και Χορών Latin & Παραδοσιακών, αλλά και την έναρξη του Εργαστηρίου Ψηφιδωτού.

The Real Blues Night with the Blues Cargo @ «Καλλίπολις»

Mία αξέχαστη ξεχωριστή βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής που είναι ενεργή από το 1987.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του «Delayed Delivery» (2009) που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το «BLUES REVIEW» αλλά και του πρόσφατου «Οn Time» που επίσης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το Αμερικανικό περιοδικό «BLUESBLAST MAGAZINE».