Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σεμινάρια επαγγελματικής επεξεργασίας φωτογραφίας - Photoshop, Μάιος - Ιούνιος 2016

Επεξεργαστείτε επαγγελματικά τις φωτογραφίες σας και μάθετε να δημιουργείτε μακέττες και αφίσες.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 15 ωρών και γίνεται σε 10 μαθήματα / 
10 εβδομάδες / 6 Μαϊου - 24 Ιουνίου / κάθε Παρασκευή 6.30 - 8.00μμ / 110€


Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του δημοφιλέστερου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επεξεργασία εικόνας (καλλιτεχνικά ή παραγωγικά) και την σχεδίαση και παραγωγή εντύπων για παρουσιάσεις ή διαφημίσεις.

Ξεκινούν οργανωμένες εκδρομές στην Υδρούσα

του Γιώργου Λαουτάρη

Μπορεί το σχέδιο του ζεύγους Νικολόπουλου - Λάσπα για μετατροπή της Υδρούσας σε διασκεδαστήριο να βάλτωσε μετά την αντίθεση που εξέφρασε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όμως ακόμη το «Κατραμονήσι» έλκει το επιχειρηματικό
ενδιαφέρον.

Στο νησί απέναντι από τη Βούλα θα πηγαίνει ξεκινώντας από το Casablanca Bay, το παραλιακό κέντρο έναντι του Ασκληπιείου, ένα ταχύπλοο 9 μέτρων επισκέπτες της μίας ημέρας.

Το τίμημα έχει οριστεί στα 25 ευρώ που περιλαμβάνει, όπως διαφημίζεται, πετσέτα, ομπρέλα και ξαπλώστρα στην Υδρούσα καθώς και ένα ρόφημα στο Casablanca Bay.

Το σχέδιο αυτό έγινε αντικείμενο κριτικής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε αναρμόδιος να παρέμβει στον απόπλου ενός σκάφους.

Υπογράμμισε πάντως ότι η δραστηριότητα αυτή δεν έχει σχέση με τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες του νησιού.

3vita.gr

Για την πεζοδρόμηση της Αρτέμιδος στον Άλιμο - Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Διευκρινίσεις δίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης Αλίμου “ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο ΚαλαμάκιΕλένη Μπελιά, Δημήτρης Κλαυδιανός, Αλέκα Γιαννούτσου-Αρμάου για την ψήφο τους
στο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με την πεζοδρόμηση της οδού Αρτέμιδος.

Μεταξύ άλλων οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, στην επιστολή τους που απευθύνεται στον "Παλμό της Γλυφάδας", τονίζουν τα εξής:

Ανεπιθύμητα τα μπουζούκια στη Βούλα

του Γιώργου Λαουτάρη


Με πρόστιμο μαμούθ για την παράνομη και μόνο ταμπέλα σχεδιάζει να δείξει τις προθέσεις του ο δήμος Βάρης-Βούλας -Βουλιαγμένης για τη λειτουργία νυχτερινού κέντρου απέναντι από το Ασκληπιείο νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας έκανε αυτοψία στο χώρο του πρώην κέντρου «Ειρηνικός» λίγες ώρες αφού η ταμπέλα με το όνομα του Πάνου Κιάμου είχε αναρτηθεί.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι όπως είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος να επιβάλει πρόστιμο κοντά στο ανώτερο όριο που επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 20.000 ευρώ.

Ιούλιος ή Κάννες;

της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Σκηνικό Ιουλίου του 2015, ή μήπως σκηνικό της συνόδου κορυφής των Καννών το Νοέμβριο του 2011, που έβαλε τις βάσεις για την επιβολή της κυβέρνησης Παπαδήμου;

Στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες το ριμέικ της επιχείρησης για τη θανάτωση της χώρας…

Το σύστημα Σοϊμπλε-ΔΝΤ δεν κρύβει τις επιδιώξεις του για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, με αιχμή την αναβίωση του αφηγήματος περί αριστερής παρένθεσης…

Καλλιθέα: Η 71η επέτειος της μεγάλης νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τη Δευτέρα 9 Μαϊου



Μία φορά Θεοδωράκης, πάντα Θεοδωράκης

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, και κάποιος δημοσιογράφος που επίσης βρισκόταν στην Καλαμάτα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, τον ρώτησε για την απεργία των δημοσιογράφων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε ότι σέβεται το δικαίωμα στην απεργία αλλά θεωρεί ότι σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση του κόσμου.


Τόνισε ότι δεν θα υποδείξει ο ίδιος στους εργαζόμενους τι θα κάνουν, αλλά αυτή η σιωπή στην ενημέρωση είναι εις βάρος του ελληνικού λαού.