Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αιμοδοσία στην Τράπεζα Αίματος Ελληνικού

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ θα γίνει η ετήσια αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού στο Α΄ Κ.Α.Π.Η. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Χρ.Τραπεζούντος 8) από 10:00 έως 13:00 σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ. Ν Ασκληπιείου Βούλας.

Η ανάγκη προσφοράς σε αίμα είναι πολύ μεγάλη, η ζήτηση πολλές φορές ξεπερνά κατά πολύ τις αποθεματικές δυνατότητες της τράπεζας με αδυναμία την κάλυψη όλων των αιτημάτων.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι, πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες αιμοδοτών και πολιτών σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι υπερπολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου.

Οσμή σκανδάλου με τα σκουπίδια στο δήμο Αλίμου! (αναδημοσίευση)

 
To notia.gr έλαβε στο e-mail του μια καταγγελία η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σύμφωνα με την καταγγελία ιδιώτης εργολάβος αντί να μεταφέρει τα σκουπίδια στη χωματερή τα ξεφορτώνει στις εγκαταστάσεις του δήμου. Έτσι τα σκουπίδια καταλήγουν στη χωματερή με τα απορριματοφόρα του δήμου Αλίμου.
 
Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και περιμένουμε άμεσα απάντηση από το δήμαρχο Αλίμου. Στη διάθεση του notia.gr υπάρχουν φωτογραφίες με την επωνυμία της εταιρίας και του αριθμού κυκλοφορίας του φορτηγού που ξεφορτώνει τα σκουπίδια στις εγκαταστάσεις του δήμου. 
 
Ακολουθεί αναλυτικά το e-mail που λάβαμε: