Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

"Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού: Με όπλα τους αγώνες μας συνεχίζουμε", τονίζει η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ


Ο αγώνας για Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά του, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για δημόσιο Μητροπολιτικό Πάρκο, τονίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι "οι εξελίξεις στο Ελληνικό θα είναι συνεχείς και σε βάθος χρόνου δεκαετιών. Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αγωνιστικά παρούσες στις εξελίξεις, όπως είναι ιστορικά πλέον καταγεγραμμένο τις τελευταίες δεκαετίες, από τότε που ο χώρος στο Ελληνικό έπαψε να λειτουργεί ως αεροδρόμιο".

Άνω Γλυφάδα: "Όταν η Αερογραφία Συναντά τη Ζωγραφική" του Νίκου Βουρλιώτη, από 19 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 7.00μμ, στην Άνω Γλυφάδα, οδός Αρετής 80, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Νίκου Βουρλιώτη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης μας προτείνει να επικεντρωθούμε στην αισθητική της εσωτερικής ομορφιάς με τη νέα του συλλογή "Όταν η Αερογραφία Συναντά τη Ζωγραφική".

Μαθήματα χορωδίας στο αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, κάθε Τετάρτη 8.00-9.00μμ

Ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη και συνεχίζονται κάθε Τετάρτη και ώρες 8.00-9.00μμ μαθήματα Χορωδίας,
στο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του πρώην Κάμπινγκ στη Βούλα
(δίπλα από το ΠΙΚΠΑ Βούλας / 200 μέτρα πριν το τέρμα του τραμ Βούλας).


Η χορωδία λειτουργεί για τρίτη χρονιά και σας περιμένει.

Άλιμος: 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής και Δωρεάν Μάθημα Ασφαλείας στο Νερό για Παιδιά

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου: 18-19 Νοεμβρίου. Με την στήριξη Ελληνικών και διεθνών οργανισμών το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής από την ΕΟΥΔΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (ΕΟΥΔΑ) διοργανώνει αγώνες και παράλληλες εκδηλώσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από πνιγμούς μέσω αθλητισμού.

Το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς όσο κι ο πόλεμος...

Το να ισχυρίζεσαι πως το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς είναι σαν να υποστηρίζεις πως το ίδιο συμβαίνει και με τους πολέμους, των οποίων άλλωστε η μπάλα αποτελεί μικρογραφία.

Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σηματοδοτεί κατ' εξοχήν διαχωρισμό, είτε πρόκειται για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος, είτε διεθνή.

Και όμως, είναι σημαντική η επίσκεψη του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα

του Μιχάλη Ιγνατίου

Μερικοί άνθρωποι είναι κυριαρχημένοι από το πολιτικό και κομματικό τους «μίσος», που δεν τους αφήνει να δουν διά γυμνού οφθαλμού την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να
καταλήγουν σε λάθος συμπεράσματα και να αδικούν τους εαυτούς τους, αλλά και να προκαλούν ζημία στην πατρίδα τους.

Επειδή δεν είμαι και ο μεγαλύτερος «φιλοαμερικανός» του πλανήτη, διότι με ενοχλεί βαθύτατα η στάση τους έναντι της Κύπρου και της Ελλάδας, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι γράφω τα παρακάτω για να υποστηρίξω την Αμερική και τον σημερινό πρόεδρό της.

Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τους νέους γεωργούς

Τρεις ενημερωτικές ημερίδες διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να βοηθήσει τους νέους αγρότες να γνωρίσουν το υπομέτρο 6.1 για την «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» στην Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα:

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνέχεια της έκδοσης της Πρόσκλησης που εντάσσεται στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 - 2020 για το έτος 2016, και με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, προχωρά στη διοργάνωση τριών Ημερίδων με θέμα «Ενημέρωση για το Υπομέτρο "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Αττικής»: